Elsötétítik az RTL Klub-ot, 12 óra után már nem lesz adás

2012. augusztus 06. - Jasinka Ádám

Az RTL Klub augusztus 6-án hétfőn tölti le azt a 720 perces felfüggesztést, amit a Médiahatóság még a Mónika-show című műsorért ítélt meg a csatornának.

A büntetést ezen a napon 12:00 és 24:00 között hajtja végre az RTL Klub, így augusztus 6-án, dél és éjfél között elmarad minden műsor – többet között a délutáni sorozatok, a Híradó, a Fókusz, a Bújj, bújj szőke című film és a CSI: Helyszínelők.

Mindeközben a Film+ és a Cool erős filmkínálattal várja az átkapcsolókat.

A Film+-on a Luc Besson filmek szerelmesei láthatják a rendező, producer, forgatókönyvíró nagy akciófilmjeit; 19:00-től Bruce Willis és Milla Jovovich főszereplésével az Ötödik elemet, majd Jason Statham főszereplésével A szállító című amerikai akciófilmet.

A Cool-on az este a krimisorozatoké. 19:25-től Gyilkos elmék, 20:20-tól Castle, a híres krimiíró segít felderíteni a gyilkosságokat, majd 21:15-től Con Air - A fegyencjárat akciódús jeleneteit izgulhatjuk végig.

Az RTL Klub műsora augusztus 6-án éjfélkor folytatódik.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása