HTML

Egy blog műsorokról, sorozatokról, nézettségről.

Partnereink

dtvn_190x29.gif

Fejléc-fotó.JPG

emtv_hu.png

Friss kommentek

Címkék

Blogajánló

Nézettség: Celeb vagyok, ments ki innen! - a harmadik évad

2014.10.31. 09:15 Jasinka Ádám

 Az RTL Klub-nál úgy döntöttek, hogy újra képernyőre tűzik a celebes realityjüket, annak is a harmadik évadát és a húzásuk bejött, hiszen nyerik a főműsoridőt és a Celeb vagyok, ments ki innen! új részei ellen egyik másik tévéadó műsorai sem tudtak labdába rúgni. A premier nagyon jó számokat hozott, viszont picit mindig csökkent a nézettség, és habár a döntőre sokan voltak kíváncsiak, nem tudták az első két rész eredményét megismételni.

 A harmadik évad nézettsége viszont abból a szempontból mondható igazán jónak, hogy a főműsoridő egy olyan műsorsávjában (este kilenc és tizenegy óra között) tudott egymilliónál is több nézőt a képernyők elé ültetni, ahol az import sorozatok csak harmad vagy fele ekkora számokat hoznak. A Celeb vagyok, ments ki innen! a legtöbb ellene futó műsornál nézettebb volt, és csak a Sztárban sztár énekesei tudtak sikert elérni a celebekkel szemben. A finálé nézettsége a premierhez képest a teljes lakosságban 0.04%-ot, a célközönségnél 0.12%-ot csökkent. A Celeb vagyok, ments ki innen! harmadik évadával egy műsorsávban képernyőn volt többek között celebes reality, külföldi sorozatok, filmek, magazinműsorok, híradók, dokurealityk és showműsor is. A műsor felvezetése hétköznaponként a Barátok közt, hétvégente pedig az RTL Klub-os Híradó és a Taxi című sorozat volt. A részletes epizódnézettséget a tovább mögött találjátok.

NezCelebvagyokmentskiinnen3.png

Szólj hozzá!
Címkék: nézettség Celeb vagyok ments ki innen!

A TV2-n harmadszor is lesz Sztárban sztár

2014.10.30. 10:24 Jasinka Ádám

 A TV2 nem meglepő módon bejelentette, hogy elkészítik a harmadik évadot is az utóbbi idők legszórakoztatóbb és legnézettebb saját gyártásukból, a Sztárban sztár című showműsorból. A magyar énekeseket ismert előadókká maszkírozó műsor első évada is sikeres volt, a második viszont köröket vert az elsőre főként a nézettségét tekintve. A premier 2015-ben lesz és várhatóan ugyanúgy ősszel kerül adásba, ahogyan a második évad is.

SztarbanSztarnyertes.jpg

Forrás: Sztárban sztár Facebook oldala

Szólj hozzá!
Címkék: TV2 Sztárban sztár

Ismert színésznőket igazolt a Barátok közt

2014.10.29. 14:06 Jasinka Ádám

 Az RTL Klub és talán az ország legnézettebb saját gyártású, napi sorozata két új, ismert magyar színésznőt szerződtetett le és lesznek a történetben visszatérő szereplők is.

baratokkozt.jpg

 Az egyik új színésznőt legutóbb a köztévén, a Hacktion Újratöltve című krimisorozatban láthatták a nézők, ugyanis ott alakította a rendőrség egyik osztályának a vezetőjét Gubík Ági. Az RTL Klub-os szappanoperában egy új szereplőt, Berényi Ágnest fogja megformálni. A másik ismert színésznő, aki játszani fog a sorozatban Huszárik Kata lesz, aki azonban nem új, hanem egy visszatérő szereplő, Kertész Mónika lesz. A karaktert Farkasházi Réka vitte a régebbi epizódokban, de ő egyéb elfoglaltságai miatt nem tudta vállalni a szerepet. Huszárik Kata és a hangja nem lehet ismeretlen az RTL Klub-ot nézők számára, ugyanis szinkronizál többek között A mentalista vagy éppen a Taxi című sorozatokban is.

 Az ismert karakterek és színésznők közül újra visszatér a történetbe Berényi Zsuzsa és Berényi Klaudia is, őket változatlan szereposztásban Csomor Csilla és Ábrahám Edit alakítják majd.

Forrás: RTL Klub Sajtóklub

Szólj hozzá!
Címkék: Barátok közt

Magyar nézettség: 43. hét - Tarolt a Sztárban sztár döntője, megizzadt az X-faktor

2014.10.28. 18:34 Jasinka Ádám

 A TV2 showműsorának nézettsége a második évadra nagyon sokat javult és sikerült elérnie azt, amit az utóbbi időkben egyik műsornak sem, azaz, hogy nézettebb tudott lenni, mint az X-faktor. Nem csak akkor, amikor a két műsor egyszerre volt adásban, persze ez sem kis eredmény, hanem az egyes adások össznézettségét tekintve is sokszor nyerte a két saját gyártás párharcát a Sztárban sztár.

 Az X-faktor azonban nem a Sztárban sztár miatt hoz olyan alacsony nézettséget, amilyet élő epizóddal még nem hozott egyik évadban sem. Az RTL Klub-os tehetségkutató legnagyobb problémája a köztévé, jobban mondva az a Játék határok nélkül, ami a második adására növelni tudta a nézőtáborát, és bár az X-faktor nézettsége is növekedett egy picit, így is sok nézőt csábítanak el a vicces és szórakoztató feladatok.

 A múlt héten is több nézettség szempontjából is érdekes dolog történt. Az egyik, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! harmadik évada elég jó nézettséggel finálézott, bár a premier részek számait nem tudta überelni. Az RTL Klub azonban nem szomorkodhatott, hiszen az ünnepnapokat fölényesen megnyerte és ami talán a legfontosabb, hogy most először sikerült a Híradójuknak a teljes lakosságban is megvernie a Tényeket azóta, hogy a TV2-s hírműsor lett a piacvezető.

 A másik érdekesség, hogy a köztévén nem csak a Játék határok nélkül hoz nagyon jó nézettséget, hanem a második epizódjára a komolyzenei tehetségkutatójuk, a Virtuózok is megtáltosodott köszönhetően a hosszú hétvégének is. Az M1-nél maradva érdemes megjegyezni azt is, hogy az egykor vezető nézettségű saját gyártásukat, a Magyarország, szeretlek! című showműsorukat nem nézték szerintem még ilyen kevesen. A sorozatok terén is felemás a köztévé, hiszen az import műsorok ugyan nem kiemelkedő, de jó átlagot hoznak, míg az új sorozatuk, a Fapad alig érdekel valakit a nem jól megválasztott időpont miatt. A Sztárban sztár és a Taxi című sorozat ellen nem volt a legokosabb ötlet egy új műsort bevetni.

 A sorozatok között a Taxi a teljes lakosságban és a célközönségnél is a legnézettebb lett. A részletes műsorrendet a tovább mögött találjátok.

(Segítség: a műsor neve utáni szám a teljes lakosságra vonatkozik, ahogyan az utána levő, zárójeles százalék is, ami a közönségarány. A második adat a célközönségre, míg ahol elérhető volt ott a harmadik a 18-59-re vonatkozik.)

Szólj hozzá!
Címkék: nézettség

A Tények váltja a celebeket a TV2-n

2014.10.27. 20:18 Jasinka Ádám

 A TV2 hivatalos sajtóközleményben jelentette be, hogy szünetre küldik a celebek hétköznapjait bemutató napi műsorukat. A döntést azzal indokolták, hogy az egyik kulcsszereplő, Berki Krisztián nélkül nem akarják folytatni a realityt, ugyanis ő lesz az Éden Hotel harmadik évadának műsorvezetője. A döntés hátterében azonban a nézettség lehetett az egyik sarkalatos pont.

 Az Édes élet ugyanis egyre alacsonyabb számokat hozott és a Celeb vagyok, ments ki innen! harmadik évadával egy műsorsávban nem tudta felhúzni a TV2 főműsoridős átlagát. A tévéadó részéről azonban meglepő az, hogy nem egy új saját gyártással, esetleg egy régi, bevált műsor új évadával, sőt, nem is külföldi műsorokkal váltják a celebes realityt, hanem a Tények egy késő esti kiadásával.

 Az esti Híradó láthatjuk, hogy bejött az RTL Klub-nak, a TV2 pedig erre kontráz rá azzal, hogy háromnegyed tízkor fog adni egy negyedórás Tényeket november tizedikétől, ami így a tévéadó főműsoridejének több mint másfél óráját tölti majd ki.

Szólj hozzá!
Címkék: TV2 Tények Édes élet

HetiSzinkron - Hírekre hangolva

2014.10.26. 09:00 Jasinka Ádám

 A blog ezen rovatában a fontos és érdekes szinkronos híreket fogjuk sorba szedni, hogy legyen miből szemezgetnie a magyar változatok kedvelőinek. Igen, kvázi hírrovatról van szó, de a szinkron felé orientálva. A többi hírt, videót és szinkronmintát a tovább mögött találjátok.

Megtévesztés

 A Viasat6 tűzte képernyőre ezt az egy évados krimisorozatot, amiben jó pár ismert színészt láthat a tévénéző. A szinkronok pedig pont ezek miatt, az esetleges bejáratott hangpárosítások megtartása vagy cseréje miatt is érdekesek annyira. A sorozatban Victor Garber mellett Tate Donovan az, aki szerintem ha névről nem is, de arcról biztos, hogy sokaknak ismerős lehet, azonban magyar hangot már nem olyan egyszerű hozzájuk párosítani, mivel sokan szinkronizálták már őket, hol egy-két, hol pedig sok epizódban. A magyar változatoknál ezért sem kell szerintem görcsösen ragaszkodni egy úgymond bejáratott pároshoz, de erről nem akarok hosszab vitát nyitni most, nem ez a lényeg.

 A Megtévesztés című sorozatban a hangpárosítások nem lettek rosszak, kiváltképp a főszereplőnő tetszik ebből a szempontból, hogy nem a karakterére megszokott, tipikus hangot kapott. A többiek is rendben vannak, Tate Donovan ütötte csak kicsit meg a fülem, mivel legutóbb idősebb hangon szólalt meg (24: Élj egy új napért! - Fazekas István), de ez a két sorozat képernyőre kerülésének sorrendje miatt szokatlan. (Zárójelben jegyzem meg, hogy szerintem az is elképzelhető, hogy a Megtévesztéshez előbb készen volt a szinkron, mint, hogy Fazekas István hangjával halljam ezt a színészt.) A videóért köszönet Lengabornak.

Szereplők: Meagan Good (Soleczki Janka), Laz Alonso (Viczián Ottó), Tate Donovan (Széles Tamás), Wes Brown (Czető Roland), Katherine LaNasa (Bertalan Ágnes), Ella Rae Peck (Molnár Ilona), Victor Garber (Fazekas István)
Magyar szöveg: Petőcz István
Szinkronrendező: Juhász Anna
Stúdió: SDI Media Hungary

Szólj hozzá!
Címkék: szinkron HetiSzinkron

Magyar nézettség: 42. hét - A köztévé bokán rúgta az RTL Klub-ot

2014.10.21. 18:00 Jasinka Ádám

 Az M1-től azt szoktuk meg, hogy az élmezőnyben általában sportközvetítésekkel képviselteti magát, és a saját gyártásai csak nagy ritkán hoznak kiemelkedő nézettséget. A múlt héten azonban bemutattak két új műsort, egy komolyzenei tehetségkutatót és a kultikus Játék határok nélkül új évadát, ami finoman szólva is jó számokat hozott. Azt kell mondjam, hogy az elsőre hibának tűnő ötlet, miszerint, hogy adjuk a műsort egyszerre az utóbbi idők legnézettebb tehetségkutatójával, mégsem olyan butaság, de nem is a legjobb döntés.

 Az egyik ok, amiért nem lehet ezt nagy hibának nevezni az az, hogy az X-faktor ellen parádés nézettséget hozott, sőt, le is húzta az RTL Klub-os tehetségkutató számait, aminek az élő adásait soha nem nézték még ilyen kevesen. A köztévé döntése viszont pont emiatt kritizálható mégis, hiszen ha egy ilyen brutális nézettségű műsor ellen ilyen jól szerepel, akkor egy film vagy egy sorozat ellen lehet, hogy sokkal több nézőt hozott volna.

 A múlt héten is több nézettség szempontjából is érdekes dolog történt. Az egyik, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! a második adáshetén beállt egy közepes szintre, a bő egymilliós nézettség fölé, viszont az első két adás hozta acélos számokat nem tudta megismételni. A vasárnapi adás ráadásul ki is kapott a Sztárban sztár című TV2-s műsortól és az egyik, ha nem a legkevésbé nézett epizódja lett az egész realitynek. A másik érdekesség, hogy a TV2 az RTL Klub celebes realityje miatt variált a műsorrendjével, de ezzel saját magát köpte szemen, hiszen a Családi titkok új részei nem csak a Barátok közt című sorozattól kaptak ki, de volt, hogy köztévés műsort is többen néztek. A TV2-nél a másik nagy vesztes az Édes élet, ami már-már vállalhatatlan nézettséget hoz.

 Az Éjjel-nappal Budapest számait látva sem csettinthetnek elégedetten az RTL Klub-nál, hiszen annak ellenére, hogy nyerik a műsorsávokat, nem olyan nézett, mint az előző műsorsávjában. A Barátok közt viszont köszöni szépen a nézőbarát idősávot és a házi rangsorban ismét az előkelők táborát erősíti.

 A sorozatok között a Taxi lett a hét legnézettebb sorozata a teljes lakosságban és a célközönségnél is. A részletes nézettséget a tovább mögött találjátok.

(Segítség: a műsor neve utáni szám a teljes lakosságra vonatkozik, ahogyan az utána levő, zárójeles százalék is, ami a közönségarány. A második adat a célközönségre, míg ahol elérhető volt ott a harmadik a 18-59-re vonatkozik.)

Szólj hozzá!
Címkék: nézettség

Magyar sorozatcímek egy külföldi szemével

2014.10.21. 14:32 Jasinka Ádám

 A grafikai tudás és a sorozatok iránti rajongás ha találkozik, akkor meglepő dolgok születnek. Az internet és főként a képmegosztó oldalak pedig az ilyen gyöngyszemek lelőhelyei. James Chapman a világ különleges hangzású nyelveit használja ahhoz, hogy bemutassa egyes országokban milyen hangot adnak a kacsák, az elefántok, milyen hangja van a tapsolásnak, vagy milyen címet kapnak a különböző tévésorozatok. Ez utóbbi annyira nem vicces egy külföldi számára, azonban, ha a magyar címet szó szerint lefordítjuk angolra és ezt rajzzal illusztráljuk, akkor elég jól el lehet szórakozni. A találat a Sorozatjunkie érdeme.

sorozatcimek2.png

sorozatcimek3.png

sorozatcimek1.png

Forrás: chapmangamo.tumblr.com

5 komment
Címkék: humor

Játék határok nélkül - A legendás műsor új változata

2014.10.20. 18:00 Jasinka Ádám

 A Játék határok nélkül kétségtelen, hogy az egyik legnézettebb és legkedveltebb műsor volt régen a köztévén, ezért nem is meglepő, hogy volt igény, mind a nézők, mind pedig a tévéadónál dolgozók részéről az új évad elkészítésére. A klasszikus műsorból azonban nem lehetett új epizódokat forgatni, így az MTVA kénytelen volt a több ország által is sikeresen használt recepthez, egy az eredetihez nagyon hasonló, ám mégis más formátumhoz nyúlni.

vlcsnap-2014-10-20-17h43m16s164.png

 A régi Játék határok nélkül című műsornak nem vagyok a rajongója, részleteket, játékokat láttam csak belőle, ezért nem is akarom nagyon egymáshoz hasonlítani a klasszikus részeket és az új epizódot. Az, hogy az eredetit nem ismerem annyira, lehetett az oka talán annak is, hogy nem voltak elvárásaim a műsorral kapcsolatban, természetesen azt leszámítva, hogy szórakoztasson valamilyen formában. Az első adás pedig a kezdeti fintorgás után ki is elégítette ezt a vágyamat.

vlcsnap-2014-10-20-17h42m29s205.png

 A reklámokban látott bikától elsőre megütköztem, egyrészt ugyanis nagyon veszélyesnek tűntek a játékok, másrészt a részletek alapján a bikának sem lehetett egy kellemes élmény, ahogy a karámban csetlik-botlik a körülötte rohangáló és riadt emberek felé. Az első részben komoly sérülés nem történt, vagy nem vágták bele az adásba, de sok olyan szituáció volt, amikor a helyi műsorvezetők is rémüldöztek.

vlcsnap-2014-10-20-17h44m56s143.png

 A bikás játékoktól ezért is tartottam, viszont nem voltak olyan rosszak maguk a feladatok, sőt hangulatában szerintem sikerült is hozni azt, amit én ismerek a régi műsorból, az idétlen, a játékot igencsak megnehezítő jelmezeket. Ami a nosztalgiára még ráerősített az a narrátor, Gundel Takács Gábor volt, aki a játékok alatt végig kommentálta az eseményeket. Mindezt pedig roppant szórakoztató stílusban tette, és nem egyszer sokkal jobban szórakoztam a kis poénjain, mint a versenyzők esetleges bénázásain.

vlcsnap-2014-10-20-17h46m56s59.png

 Az új műsornak a narrátoron kívül két helyi műsorvezetője is van Varga Edit és Harsányi Levente személyében. A párosuk teljesen rendben volt, nem lopták el a show-t a többiek elől, de a feladatokat jó hangulatban mutatták be és barátian élcelődtek is kicsit egymással.

 Az évadban a magyar csapattal versenyeznek amerikai (kanadai, egyesült államokbeli és dél-amerikai), francia, orosz, egyiptomi és indonéz játékosok, így nevezhetjük meglehetősen színesnek a felhozatalt. A magyar játékosokról a versenyszámok előtti kis bejátszásokból tudunk meg egy-két dolgot, de nagyon sokan vannak ahhoz, hogy mindenkire emlékezzen a néző az adás végére. Az ismert emberek arcát persze könnyebb megjegyezni, ahogyan a csapatkapitányt, Csapó Gábort is.

 Az első adáson én nagyon jól szórakoztam és szerintem ez a lényeg. A figyelmet sikerült fenntartani, a játékok pörögtek és bár nem tetszett annyira a bikás feladat a veszélyforrás miatt, mégis adott egy kis pluszt, ami miatt a külföldi játékosokért is lehetett izgulni. Az új Játék határok nélkül első része jól sikerült és kellemes szórakozást nyújt azoknak, akik beszállnak ebbe a színes játéksorozatba.

1 komment
Címkék: kedvcsináló Játék határok nélkül

HetiSzinkron - Hírekre hangolva

2014.10.19. 09:18 Jasinka Ádám

 A blog ezen rovatában a fontos és érdekes szinkronos híreket fogjuk sorba szedni, hogy legyen miből szemezgetnie a magyar változatok kedvelőinek. Igen, kvázi hírrovatról van szó, de a szinkron felé orientálva. A többi hírt és szinkronmintát a tovább mögött találjátok.

Kapácsy Miklós és Láng Balázs a Munkaügyekben

 A Munkaügyek - IrReality Show-ban gyakran játszanak vendégszerepet olyan színészek, akiknek a hangját sokszor halljuk sorozatokban, filmekben, ezért is külön érdekes, amikor arc is párosul az ismert orgánum mellé. Igen, a színház vagy a mozifilm lenne az ideális, de a tévé kétségtelenül a legegyszerűbb formája annak, hogy az ember színészekkel ismerkedjen. A negyedik évad harmadik részében két ismert szinkronos is játszott, mégpedig Kapácsy Miklós és Láng Balázs.

SzinkronKapacsyMiklos.png

SzinkronLangBalazs.png

2 komment
Címkék: szinkron HetiSzinkron

Magyar nézettség: 41. hét - A Celeb vagyok, ments ki innen! letarolta a főműsoridőt

2014.10.14. 18:00 Jasinka Ádám

 Az RTL Klub bemutatta az egyik legsikeresebb reality formátumának, a Celeb vagyok, ments ki innen! harmadik évadát, ami brutális nézettséggel kezdett. A műsor első két évada ugyan jobb számokat hozott, de azok a részek más időpontban voltak adásban, ezért nem is hasonlíthatóak teljesen össze. Az viszont kiemelendő, hogy abban a műsorsávban, ahol a Barátok közt az előző előtti hetekben kicsivel több mint egymilliós, és a külföldi sorozatok pedig jóval alacsonyabb nézettséget hoztak, a Celeb vagyok, ments ki innen! nagyon jól teljesít.

 A premier epizód nézettségét azonban nem sikerült megdönteni, és az első adáshét végére csökkent is a teljes lakosságban a műsor iránti érdeklődés, de így is a főműsoridő egyik legnézettebb saját gyártása. Az külön érdekes, hogy a nézőbarát idősávba került Barátok közt nem sokat tudott javítani, és kicsivel hozott csak jobb számokat, mint a korábbi, késő esti műsorsávban.

 A múlt héten is több nézettség szempontjából is érdekes dolog történt. Az egyik, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! új évada miatt még kevesebben nézték a TV2 Édes élet című, szintén celebes realityjét, mint az előző héten. A másik érdekesség, hogy a múlt hét hétvégén ismét egyszerre volt képernyőn a két országos kereskedelmi adó showműsora és ismét a Sztárban sztár nyert a teljes lakosságban. A célközönségnél viszont az X-faktor a nézettebb, ami a szombati adásával a hét legnézettebb műsora is lett. Azt azonban hozzá kell tenni, hogy mind a két műsor nézettsége nagyot csökkent.

 A köztévé két sporteseményt, futballt és autóversenyt is közvetített, ezek szokás szerint jó számokat hoztak, de ami az érdekesebb, hogy A muskétások a remek premierhez képest sok nézőt bukott. Az M1-nél maradva említést érdemel a Maradj talpon! is, ami javítani tudott az előző előtti heti számaihoz képest, ahogyan a Munkaügyek - IrReality Show és a Fapad című vígjátéksorozatok is.

 A legnézettebb sorozat a teljes lakosságban és a célközönségnél is a Cool TV-n adott egyik A mentalista epizód lett. A részletes nézettséget a tovább mögött találjátok.

(Segítség: a műsor neve utáni szám a teljes lakosságra vonatkozik, ahogyan az utána levő, zárójeles százalék is, ami a közönségarány. A második adat a célközönségre, míg ahol elérhető volt ott a harmadik a 18-59-re vonatkozik.)

Szólj hozzá!
Címkék: nézettség

Fapad - az új magyar szitkom

2014.10.14. 12:00 Jasinka Ádám

 Az első rész megnézése után nem igazán tudtam eldönteni, hogy ez a sorozat tetszik-e egyáltalán, és azt kell mondjam, hogy a második epizód sem segített ezen. Az a helyzet, hogy nagyon felemás a színvonal és nem csak a részek, hanem a jelenetek között is van egyfajta minőségbeli különbség. Az egyiket élvezem, szórakoztat és nevetek rajta, a másikon pedig feszengek és én érzem magam kínosan a poénok miatt.

vlcsnap-2014-10-14-11h43m15s217.png

 A Fapad stílusával nincs problémám, de nem jelenteném ki, hogy kedvencem az áldokumentarista megvalósítás, viszont ha jók a karakterek és jó a történet, akkor egy kikacsintás a néző felé tud nagyon is vicces lenni. A probléma viszont az, hogy az első két rész alapján a szereplőket egy-két kivételt leszámítva nem sikerült izgalmasra, érdekesre és viccesre megrajzolni.

vlcsnap-2014-10-14-11h46m28s118.png

 A legtöbb jeleneten én nem nevettem és ez még nem is lenne annyira nagy baj, persze tudom, hogy egy olyan sorozattól, ami kimondottan szórakoztatni akar ez elég nagy probléma, de sokszor egy érdekes esemény vagy mozzanat át tud lökni az ilyen üresjáratokon. A Fapadban viszont sok az olyan történet, ami unalmas és erőltetett, vagy pedig maguk a szereplők olyanok, hogy a falat kaparom, ha megszólalnak. Nem akarok senkit sem megbántani, se a színészeket, se a készítőket, de ha nem ez volt a cél, akkor kijelenthetjük, hogy ezek miatt nem engem akar a sorozat megszólítani.

vlcsnap-2014-10-14-11h46m56s104.png

 Ami miatt viszont nem mondanám, hogy annyira rossz lenne a Fapad vagy éppen humortalan az pont két szerintem fantasztikusan eltalált karakter. A vezérigazgatót alakító Anger Zsolt és a biztonsági főnököt nagyon jól hozó Andrássy Máté az a két ember, akik elviszik a hátukon a sorozatot. Az ő jeleneteiknél van az, hogy a testbeszédükkel, az arcjátékukkal többet szórakoztatnak, mint más szereplők egy jól kitalált beszólással. Nem tudom, hogy az írók őket érzik-e a legjobban, vagy a színészek miatt tetszik-e ennyire ez a két figura, de magasan a legjobban sikerült szereplői a történetnek.

 A Fapad mindenképpen egy jó ötlet, mert ilyesmi magyar szitkomra is szükség van és láthatóan kreativitásban sincs hiány, de valamiért mindig kisiklanak a jelenetek. Azt érzem, miközben nézem a sorozatot, hogy sok esetben csak dobálóznak az eseményekkel és ha az egyikkel sikerül is eltalálniuk a nézőket, akkor a következő már ismét mellékvágányra tereli a közönséget. A történetben van lehetőség, reflektálás a magyar társadalomra, ez jó is, de sajnos sok az olyan jelenet, ami lerontja az összképet.

2 komment
Címkék: kedvcsináló Fapad

Nézettség: A konyhafőnök - az első évad

2014.10.12. 08:42 Jasinka Ádám

 Az RTL Klub nagyon jót húzott ezzel a műsorral, hiszen egy olyan piaci rést tömtek be vele, amit ugyan kiszolgálnak a kábeladók, de zömében csak külföldi formátumokkal. A főzős reality pedig bejött a nézőknek és az első adáshét közepes nézettsége után szárnyalni kezdett a műsor és nem csak, hogy verte a TV2-t, de sok RTL Klub-os saját gyártást is megelőzött a listán.

 A konyhafőnök fináléjának nézettsége az első részhez képest a teljes lakosságban 36%-ot, míg a célközönségnél 29.6%-ot növekedett. A realityvel egy műsorsávban képernyőn volt hírműsor, saját gyártású és külföldi sorozat is, a felvezetése pedig az RTL Klub Híradója volt. A részletes epizódnézettséget a tovább mögött találjátok.

NezAkonyhafonok.png

Szólj hozzá!
Címkék: nézettség A konyhafőnök