Ismét különleges évaddal jön A Konyhafőnök

2017. június 23. - Jasinka Ádám

Alig tudunk még valamit arról, hogy pontosan milyen műsorokkal is készülnek ősszel a tévécsatornák, de az már most látszik, hogy minden korábbinál keményebb lesz a nézőkért folytatott harc. Reggel írtuk meg, hogy augusztus 28-án elindul a TV2-n az Ázsia Expressz - A sárkány útja című reality, most pedig kiderült, hogy hamarosan új évaddal folytatódik az RTL Klub főzős műsora.

akonyhafonokvipmasodikevad.jpg

Idén tavasszal került képernyőre A Konyhafőnök VIP, az RTL talán legsikeresebb főzős műsorának első különkiadás szezonja, melyben hazai ismertségek álltak a konyhapultok mögé. A Gáspár Bea győzelmével zárult etap a tavasz nagy sikere volt, ezért sem meglepő, hogy vélhetően már ősszel visszatér a műsor, újfent celebekkel. A forgatást hamarosan megkezdik, ezt Wossala Rozina jelentette be ma a Reggeliben.

Fotó: RTL Klub

Bemutatjuk a Piszkos pénz, tiszta szerelem főszereplőit

Július 3-án, este 8 órakor debütál magyar szinkronnal az Izaura TV műsorán a Piszkos pénz, tiszta szerelem (Kara Para Ask). A sorozat története két, egymást nem ismerő emberről szól, akiket egy tragédia hoz napról napra egyre közelebb.

Ömer (Engin Akyürek) élete a lehető legjobban alakul, munkáját elismerik és az eljegyzésére készül. Elif (Tuba Büyüküstün) sikeres üzletasszony és ékszertervező, aki Rómában él, és születésnapja miatt utazik csak haza a családjához. Idilli életük azonban egy csapásra összetörik, amikor egy végzetes estén egymás mellett, holtan találják a férfi menyasszonyát és a lány édesapját.

Tovább

Kiderült, mikor indul a TV2 egyik nagy dobása

Pár hete váltottak nyári üzemmódra a tévécsatornák, ami kevesebb premier tartalmat, és a megszokottnál jóval több ismétlést takar. Ez azonban nem azt jelenti, hogy a háttérben is leállt volna a munka. A tévéadók munkatársai most dolgoznak azon, hogy a két hónap múlva induló őszi szezonnak a lehető legjobb pozícióból vághassanak neki. Az infókat pedig már most elkezdték csöpögtetni.

azsiaexpresszindulasdatuma.jpg

Nemrég megtudtuk például, hogy ki lesz az X-Faktor új műsorvezetője és új mentora, most pedig kiderült, hogy a TV2 milyen műsorral indítja el már augusztus végén a legfontosabb tévés szezont. Fésűs Nelly volt pár napja a Fem3 Café vendége és az Ázsia Expresszről tartott élménybeszámoló közben elárulta, hogy a nézők augusztus 28-tól láthatják majd őt és még 13 játékostársát a TV2 képernyőjén.

Arról egyelőre még nincs hír, hogy a vélhetően napi vetítésű, Ördög Nóra vezette Ázsia Expressz - A sárkány útja mely nap(ok)on és hány órától is lesz majd látható.

Forrás: SorozatWiki

Szinkronhangok: A fehér hercegnő (The White Princess)

Négy évvel A fehér királyné után elkészült az angol írónő, Philippa Gregory újabb regényének adaptációja. Az előző sorozat folytatásaként forgatott, A fehér hercegnő címet viselő produkció az angol történelem viharos időszakában, a Rózsák háborúja idején játszódik. A történet középpontjában Elizabeth, yorki hercegnő és VII. Henrik szépnek talán kevésbé mondható, ellentéteket szító házassága áll.

afeherhercegnoszinkron.jpg

A fehér hercegnő magyar szinkronos premierje június 25-én, 21 órakor lesz az HBO3 műsorán. A széria magyar változatát Dezsőffy Rajz Katalin rendezi, az aki az előzménysorozat szinkronját is. Ennek megfelelően jó néhány szokatlan, de üdítően meglepő hangpárosítással találjuk majd szembe magunkat. A szinkronhangok és stábtagok névsorát a Továbbra kattintva olvashatjátok.

Tovább

Idehaza is vetített sorozatok lettek a világ legnézettebb szériái

A napokban rendezték meg a Monte-Carlo-i Televíziós Fesztivált, ahol a sztárok színe-java, valamint a legkülönfélébb szériák készítői is felvonultak. Az idén 57. alkalommal megtartott fesztiválon újfent nem csak díjazták a produkciókat, alkotókat, hanem kihirdették, mely sorozatok lettek a világ legnézettebbjei.

legnezettebbsorozatok.jpg

Ezt a címet három kategóriában (dráma, szitkom és telenovella/szappanopera) lehet elnyerni. Az Eurodata TV Worldwide 5 kontinens 61 tévécsatornáját vizsgálta meg, és a 2016-os adatok alapján a világ legnézettebb sorozata 47,1 millió nézővel az idehaza is látható NCIS lett. A dráma kategória második helyén a Gyilkos elmék, míg a dobogó legalsó fokán a hosszú szünet után visszatérő X-Akták végzett.

Tovább

Saját telenovellát forgat a magyar RTL

Az elmúlt két évben hatalmas lendületet vett a hazai sorozatgyártás, a fókuszba pedig a heti, fikciós tartalmak kerültek. Idén ősszel viszont egy a hazai piacon nagyon is jól ismert műfaj, a telenovella vetheti meg a lábát. Az RTL Magyarország RTL2 nevű kábelcsatornáján debütál ugyanis az Oltári Csajok, egy 100 részes magyar telenovella.

oltaricsajok2.jpg

A széria készítője az a Kalamár Tamás, aki 2015-ig 17 éven keresztül volt az ország legnézettebb sorozatának, a Barátok közt producere. Az ősszel érkező telenovella rendezője pedig a szappanoperában egykoron Balassa Imrét alakító Kinizsi Ottó lesz - írja a SorozatWiki. A széria története Budapesten játszódik, a középpontban pedig három, vidékről a fővárosba költöző fiatal lány, az Erdész nővérek élete áll.

Az Oltári Csajok szereplői közt megtalálhatjuk majd Hűvösvölgyi Ildikó Kossuth-díjas színművészt és Jaskó Bálintot (Hacktion: Újratöltve) is.

Szinkronhangok: Túszjátszma (Hostages)

Június 28-án 0 órakor debütál az RTL Klub műsorán dupla résszel a Túszjátszma című sorozat. Az amerikai CBS-en 2013 és 2014 között futott, egy évadot megélt sorozatból összesen 15 epizód készült, így hetente kettesével vetítve viszonylag hamar a történet végére ér az éjszakai magyar sugárzás.

tuszjatszmaszinkron.jpg

A sorozat központi figurája Ellen Sanders doktornő, akire nem kisebb feladatot bíznak, minthogy felügyelje az Egyesült Államok, életveszélyes műtét előtt álló elnökének egészségét. A megtisztelő feladattal együtt hatalmas felelősség is jár, a doktornő pedig szempillantás alatt válik egyszerű orvosból a terroristák és a politikusok célpontjává.

A főszereplőnőt Toni Collette (Tara alteregói) alakítja, a segítségére siető FBI ügynököt pedig Dylan McDermott (Amerikai Horror Story, Zaklatók) játssza. A magyar hangok és a stábtagok névsorát a Továbbra kattintva olvashatjátok.

Tovább

Bemutatkozott a Reggeli új műsorvezetője

Április 17-én, húsvét hétfőn indult újra az RTL Klub egykori sikerműsora, a Reggeli. A minden hétköznap 7:15-től élőben jelentkező saját gyártású produkció két egykori "reggelissel", Alföldi Róberttel és Stohl Andrással tért vissza a tévéképernyőkre, és tőlük vette át a stafétabotot a nyerő páros, Peller Anna színésznő és férje, Lukács Miklós, akikkel a forgatáslátogatás során mi is beszélhettünk.

fehertiborreggel.jpg

Két hónapja vezetik már váltótárs nélkül a Reggelit, június 20-án azonban elérkeztünk a műsor történetének új szakaszához, ugyanis bemutatkozott egy új műsorvezető, Fehér Tibor, Jászai Mari-díjas színész. Fehér Tibor 2010 óta játszik a Nemzeti Színházban, rendszeresen szinkronizál és legutóbb a Csak színház és más semmi című sorozatban is láthattuk. A vele készült korábbi interjúnkat ide kattintva olvashatjátok el.

Fotó: Puska Judit

Megvan, mikor debütál idehaza a Fatmagül sztárjának sorozata

A következő, hazánkban bemutatkozó török széria a Tuba Büyüküstün (Egy ellopott élet) és Engin Akyürek (Fatmagül) főszereplésével készült Piszkos pénz, tiszta szerelem (Kara Para Aşk) lesz. A Törökországban 2014 és 2015 között vetített sorozat legelső része július 3-án, 20 órakor debütál magyar szinkronnal az Izaura TV-n. A Piszkos pénz, tiszta szerelem minden hétköznap este új részekkel lesz látható az Izaura műsorán.

piszkospenztisztaszerelempremier.jpg

Tovább

Szinkronhangok: Tiltott szerelem (Aşk-ı Memnu)

Öt évvel ezelőtt, 2012 februárjában indult a TV2 műsorán Beren Saat és Kivanc Tatlitug közös sorozata, a Tiltott szerelem. Nem túlzás azt állítani, hogy nézők tömegét ültette a képernyők elég az azóta hihetetlen népszerűségre szert tevő színészpáros. A Tiltott szerelem, amely több mint fél évig volt minden hétköznap délután látható a TV2-n, nem csak a hazai ismertséget, hanem az állandó magyar hangjaikat is meghozta Saatnak és Tatlitugnak is.

tiltottszerelemszinkron.jpg

A Továbbra kattintva megtalálhatjátok a Tiltott szerelem magyar hangjainak névsorát, és a sorozat történetének rövid leírását.

Tovább

Szinkronhangok: Tanúk (Les Témoins)

Az AXN műsorán debütál július 4-én este 10 órás kezdéssel egy újabb francia sorozat, a Tanúk. A tévécsatorna kedd esténként a krimiszériák rajongóinak kedvez, ugyanis ez a premier a Gyilkos elmék legfrissebb évada és a Magánügyek idehaza nemrég bemutatott második szezonja között lesz majd látható.

tanukszinkron.jpg

A Tanúk egy észak-franciaországi kis tengerparti városban játszódik, ahol sorra kerülnek elő egy gyilkosságsorozat áldozatai. Az ügyben Sandra (Marie Dompnier) és Justin (Jan Hammenecker) nyomoznak. Az alapból sem egyszerű ügy akkor bonyolódik csak még tovább, amikor a gyanú árnyéka a nyugalmazott rendőrfőkapitányra, a legendának számító Maisonneuve-ra (Thierry Lhermitte) vetődik.

A széria magyar változatát Balog Mihály rendezi, a főszereplőnőre pedig a sorozatok, de még filmek szinkronjában is csak ritkán hallható Pokorny Liát osztotta. A magyar hangok és a stábtagok névsorát a Továbbra kattintva olvashatjátok.

Tovább

Már biztos, újabb magyar sorozat folytatódik

Ősszel érkezik a Terápia harmadik és egyben befejező évada, jövő év elején visszatér az utóbbi évek legsikeresebb produkciója, A mi kis falunk, és hamarosan új részekkel folytatódik a Válótársak, a Csak színház és más semmi és elindul egy vadonatúj széria is. Ma pedig kiderült, hogy a fiatalok egyik kedvence, az Egynyári kaland se ér egyhamar véget.

egynyarikalandharmadikevad.jpg

Az origo információi szerint június 15-én kezdték meg Balatonfüreden az Egynyári kaland harmadik évadának forgatását, és úgy tűnik, hogy a most szombat este finálézó második évadban megismert szereplők nagy része ott lesz a következő szezonban is. Arról azonban még nem tudni, hogy már jövőre, vagy újfent két éves kihagyással kerül-e adásba az Egynyári kaland folytatása.

Fotó: Megafilm

"Ezt kemény volt kimondani, és kemény volt látni is"

Páros interjúk a Halálos fegyver című sorozat főszereplőivel

Az RTL Klub műsorán debütált remek magyar változattal az idei amerikai tévés szezon legnagyobb meglepetése, a Halálos fegyver-filmek nyomán készített azonos című széria. Az önpusztító, családját elvesztő vakmerő texasi rendőr (Riggs) és a nemrégiben komoly műtéten áteső, nyugalomra vágyó öreg róka (Murtaugh) a részek alatt fokozatosan összecsiszolódtak, a nézők pedig remekül szórakoztak.

halalosfegyverinterjuk6.jpg

Június 12-től az RTL Magyarország egyik kábelcsatornáján, a Cool TV-n heti három alkalommal, hétfő, kedd és szerda esténként 10 órától újra képernyőre tűzik a mindösszesen 18 epizódból álló első évadot. Ennek alkalmából kaptunk két páros interjút a tévécsatornától, melyeket május 31-én, Londonban készített a Fókusz riportere, Süle László. Ezeket olvashatjátok, ha a Továbbra kattintotok.

Tovább

Ősszel magyarul is nézhetjük a Castle sztárjának vadonatúj sorozatát

Az Egyesült Államokban tavaly májusban ért véget az egyik legkedveltebb nyomozós sorozat, a Castle, melyből idehaza is a nyolcadik és egyben utolsó évad látható. Ugyan a magyar szinkronos vetítésben június 13-tól nyári szünetet tartanak, jó hír lehet a rajongók számára, hogy az egyik főszereplőt ősszel a visszatérő Castle mellett egy vadonatúj produkcióban is láthatják majd.

elfeledveaxnpremier.jpg

A nemzetközi premierrel egy időben mutatkozik be magyar szinkronnal az AXN műsorán Stana Katic legújabb szériája, az Elfeledve (Absentia). A történet középpontjában egy FBI ügynök áll, aki egyik nap nyomtalanul eltűnik és csak hat évvel később, egy erdei faházban találnak rá. Addigra azonban teljesen felforgatták az életét; férje újranősült, kisfia nem ismeri meg és visszatérése után egy gyilkossági ügybe is belekeverik.

Stana Katic mellett állandó szereplőként láthatjuk majd többek között Ralph Inesont (Trónok harca), Patrick Heusingert (Alkalmi), Cara Theoboldot (Downton Abbey), Angel Bonannit, Neil Jacksont (Az Álmosvölgy legendája), Richard Brake-et (Ray Donovan) és Patrick McAuley-t (Démonok között 2.) is.

Fotó: ©Sony Pictures Television Networks

Legújabb évadával folytatódik a Viasat sorozata

Pár hete indult a szintén premier sorozat, az Időutazók váltásaként a Supergirl legutóbbi, Amerikában is csak nemrég véget ért második évada, és már érkezik is az újabb folytatás a Viasat-adók képernyőjére. A kedvelt komédiasorozat, a krimiket kifigurázó Brooklyn 99 - Nemszázas körzet legfrissebb, negyedik évada július 5-én, 14:30-kor debütál a VIASAT6 műsorán. Az őrült rendőrőrs legújabb kalandjait hétköznap délutánonként követhetjük majd figyelemmel.

brooklyn99negyedikevad.jpg

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.