Nem Kiss Ramóna vezeti az X-Faktor fináléját

2017. november 21. - Jasinka Ádám

Minden eddiginél korábban, már novemberben véget ér az RTL Klub énekes tehetségkutatója, az X-Faktor. Már a tavalyi évad is rövidebb volt az előzőeknél, de mivel az szeptember végén kezdődött, így az év utolsó hónapjában köszönt le. A mostaniban azonban már december előtt kiderül, ki lesz a nyertes, a nevét azonban nem Kiss Ramóna jelenti majd be.

xfaktor_kiss_ramona_musorvezeto.jpgKiss Ramóna az X-Faktor egyik élő adásában. (fotó: rtl.hu)

Tovább a cikk folytatásához.

Hamarosan dupla részekkel jelentkezik a Megtört szívek

2017. november 21. - Jasinka Ádám

Nemrég derült ki, hogy december elejétől új időpontba kerül a Duna török sorozata, az Emmy-díjjal jutalmazott Végtelen szerelem. Most pedig arról számolhatunk be, hogy a TV2 is változtat egy kicsit a műsorrendjén.

megtortszivek_dupla_resz.jpg

Tovább a cikk folytatásához.

Bemutatták a TV2 vadonatúj sorozatát és szereplőit (galéria)

2017. november 20. - Jasinka Ádám

November 20-án, hétfő délben mutatta be premier előtti vetítésen vadonatúj, heti fikciós sorozatának, a Korhatáros szerelem első két epizódját a TV2. A sajtóeseményen a szereplők és készítők is megjelentek és az újságírókkal közösen nézték meg a december 2-án, szombat 21:30-tól adásba kerülő első részt és a rá egy hétre érkező folytatást.

Fotó: Jasinka Ádám

Az eseményen beszélgettünk a főszereplőt alakító Kovács Patríciával, Rujder Viviennel, Dóra Bélával, és a sorozatot készítő ContentLAB & Factory fejlesztési igazgatójával, Hámbori Barbarával. A velük készült cikkeinket hamarosan olvashatjátok. Addig is, mutatunk pár fotót a mai sajtóeseményről. A szereplőkről és a sorozatról minden infót megtaláltok, ha ide vagy ide kattintotok.

December elejétől új időpontba kerül a Duna török sorozata

2017. november 20. - Jasinka Ádám

Hosszas várakozás után október 25-én elindult a Dunán a Végtelen szerelem című török sorozat folytatása, és most, alig egy hónappal az évadkezdés után kiderült, hogy december elejétől új időpontban kezdődnek majd a széria epizódjai.

vegtelenszerelem_masodikevad_uj_idopont.jpg

Tovább a cikk folytatásához.

Mától hamarabb kezdődik és hosszabb lesz a Jóban Rosszban

2017. november 20. - Jasinka Ádám

Pár hete derült ki, hogy november 20-tól, azaz a mai naptól kezdve az eddig megszokotthoz képest majdnem kétszer olyan hosszú adásokkal jelentkezik a TV2 Csoport szappanoperája, a Jóban Rosszban. A 2016 őszén a főadóról a SuperTV2-re került sorozat újabb állomáshoz érkezik, hiszen nem csak az epizódhossz, hanem a főcím és egy-két díszlet is megváltozik.

jobanrosszban_uj_idopont.jpgFotó: SuperTV2

A Jóban Rosszban továbbra is naponta kétszer lesz látható a SuperTV2 műsorán, és ahogyan eddig, úgy a továbbiakban is a délelőtti adás lesz a premier, és az esti vetítés az ismétlés. A Jóban Rosszban november 20-tól kezdve már nem 35, hanem 60 perces epizódokkal jelentkezik, emiatt pedig korábban fog kezdődni. Délelőtt 11.55 helyett már 11.20-tól képernyőn lesz, míg este 20.15 helyett már 19.45-kor elindul az aktuális epizód.

Az új díszletekről, a főcímről és az érkező két új szereplőről ide kattintva olvashattok bővebb infókat.

6 éves a MűsorVízió

2017. november 19. - Jasinka Ádám

Tavaly, a "kerek" évfordulóra részletekbe menően összeszedtem a sarokköveket, a mára kitaposott és rajta magabiztos haladást lehetővé tevő ösvény útjelző tábláit, és megmutattam honnan indult és hová fejlődött - és legfőképpen, kiknek köszönhetően - a MűsorVízió. Amit az elmúlt egy évből - beleértve a mai napot is - ki szeretnék emelni az egy régi és egy nagyon friss dolog.

szuletesnap_2017.jpg

Tovább a cikk folytatásához.

Meglepő bejelentés: Premier előtt bemutatja új műsorát az RTL Klub

2017. november 18. - Jasinka Ádám

Ma este közleményben jelentette be az RTL Klub, hogy a csupán 2018 tavaszán induló vadonatúj game-show-juk, a versenyzőit hatalmas összeggel, 100 millió forintos főnyereménnyel kecsegtető A Fal már holnap, azaz november 19-én, vasárnap 18.55-től, premier előtt bemutatkozik a tévéadó műsorán.

a_fal_premier_elott.jpg

A különleges adás műsorvezetője, akárcsak a tavaszi epizódoké, Sebestyén Balázs, a forgatás helyszíne azonban nem Budapest, hanem Milánó volt. A hirtelen döntésre a közlemény egy mondata adhat választ: "A premier előtti adás elhozza A Fal izgalmát és hamisítatlan hangulatát. Ez az a hangulat amit értesüléseink szerint már más hazai televíziós csatorna is másolna (...)."

Emiatt a döntés miatt módosul az RTL Klub vasárnap esti kínálata és 18:55-től nem a Star Wars - Az új remény, hanem A Fal bemutató epizódja kerül adásba.

Azt nyerhetsz a TV2 új vetélkedőjében, amit fel tudsz markolni

2017. november 17. - Jasinka Ádám

Vadonatúj vetélkedőt indít hamarosan a TV2. A BEZÁR A BAZÁR! címet viselő game-show ötvözi a kvízjátékot az ügyességi feladatokra építő műsorokkal. A "Raid the Cage" formátumot alapul vevő vetélkedő lényege pofonegyszerű. A műsorban párok játszanak, és miközben az egyikük megpróbál a kvízkérdésekre helyesen válaszolni, a másikuk arra vár, hogy a helyes válasszal megnyert időmennyiség alatt majd a lehető legtöbb tárgynyereményt markolhassa fel a bazárból.

bezarabazar_tv2.jpg

A játékosoknak kilenc kört kell teljesíteniük, a felmarkolás egy-egy háztartási gép, vagy autó esetében pedig képletesen értendő. Lesznek olyan tárgynyeremények, melyeket egy kör után ki lehet vinni, az értékesebbekhez viszont újabb feladatok teljesítése után férhetnek hozzá. Az, hogy a bazárba bejutó játékos mit markol fel, az a saját döntésén múlik. A párosok a játék során egyetlen egyszer cserélhetnek helyet, ha ügyesek, akkor elektronikai eszközöktől kezdve játékokon át a bútorokig bármit nyerhetnek.

A műsorba jelentkezni ezen a linken tudtok.

További három premier érkezik hamarosan a TV2-re

2017. november 16. - Jasinka Ádám

A hét elején írtunk arról, hogy miként változnak meg november 21-től a TV2 estéi. Nemrég azonban kiderült, hogy nem pusztán Liptai Claudia új showműsorának érkezése jelenti az egyetlen érdekességet a tévécsatorna kínálatában a hónap végén.

tv2_osz_sorozatpremierek_2.jpg

Tovább a cikk folytatásához.

Szinkronhangok: A hipnotizőr (El hipnotizador)

2017. november 16. - Jasinka Ádám

November 18-án, szombat este 9 órától dupla résszel indul a Cinemax műsorán A hipnotizőr című brazil drámasorozat. A történet főszereplője Arenas, ahogy a cím is elárulja, egy hipnotizőr, aki képes az embereket transzba juttatni és eléri, hogy a kvázi páciensek megvallják neki legféltettebb titkaikat. Arenas azonban álmatlanságban szenved és saját problémái megoldása helyett másokéiba menekül.

ahipnotizorszinkron.jpg

Tovább a cikk folytatásához.

Kiderült, mikor tér vissza a Celeb vagyok, ments ki innen!

2017. november 14. - Jasinka Ádám

Majdnem kereken tíz éve debütált az RTL Klub műsorán a Celeb vagyok, ments ki innen! című valóságshow. A műsor - melyben ismert hazai emberek költöznek össze egy dzsungelben - hatalmas sikerrel futott, ám mivel roppant költséges produkció, a folytatására hat évet kellett várnunk. Most azonban csak fele ennyi időt kellett kibírnunk.

celebvagyokmentskiinnen_premier.jpg

A Celeb vagyok, ments ki innen! legújabb, sorban ötödik évada november 27-én, hétfőn 18:55-kor indul az RTL Klubon. A 2014-es etapokkal ellentétben a reality ezúttal nem késő esténként, hanem a főműsoridő első felében, a Híradó után kerül képernyőre. Ezt azért fontos kiemelni, mivel így nem megy szünetre a Szulejmán sem, aminek pár évvel ezelőtti szüneteltetése felkorbácsolta a rajongók kedélyét, akik petíciót is indítottak kedvenc szériájukért.

A műsorvezetők és a versenyzők személyét a héten leplezik le. Az RTL Klub hamarosan megváltozó esti kínálatával pedig hamarosan bővebben is foglalkozunk. Ha nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb premierekről, kövessétek a folyamatosan frissülő Premiernaptárunkat!

"Nekem eleinte nehezen ment a szinkronizálás"

Interjú Seress Zoltánnal

2017. november 14. - Jasinka Ádám

A hazánkban az HBO műsorán látható új Twin Peaks szinkronforgatásán volt szerencsém hosszabban beszélgetni a főszereplőt, Kyle MacLachlant megszólaltató Seress Zoltánnal. A színész elmesélte, milyen élmény volt számára ezen a magyar változaton dolgozni, elmondta miért tartja nehezebbnek a sorozatok vagy filmek utószinkronizálását, és elárulta, miért és főleg, ki miatt volt igazán különleges élmény számára a Dunkirk című mozifilm.

twinpeaks_seress3.jpgSeress Zoltán szinkronizálás közben (fotó: Jasinka Ádám)

Tovább a cikk folytatásához.

December elején indul a Korhatáros szerelem, a vadonatúj magyar tévésorozat

2017. november 14. - Jasinka Ádám

Tegnap indult a Terápia harmadik és egyben befejező évada, és bár a Válótársakból idén már nem kerül képernyőre új epizód, nem maradunk az év utolsó heteiben sem hazai újdonság nélkül, ugyanis ma kiderült, hogy mikor debütál az egyik legújabb produkció, a Korhatáros szerelem.

korhatarosszerelem_datum.jpgKovács Tamás és Kovács Patrícia a sorozat előzetesében.

A Kovács Patrícia és Kovács Tamás főszereplésével készült romantikus komédia története egy majdnem 40 éves, gyerekeit egyedül nevelő nő és egy nála jóval fiatalabb fiú kapcsolatáról szól, melyet december 2-tól minden szombat este 21:30-tól követhetünk figyelemmel a TV2 műsorán. A sztárszereposztással érkező 13 részes sorozat szereplőiről készült galériát ide kattintva nézhetitek meg.

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb premierekről, kövesd a folyamatosan frissülő Premiernaptárunkat!

Szinkronhangok: Hazug (Liar)

2017. november 14. - Jasinka Ádám

November 15-én, szerdán 21:00-kor debütál az HBO3 műsorán egy olyan brit sorozat, aminek készítésekor nem is sejthették az alkotók, bemutatásakor mennyire aktuális lesz. A történet egy nőről és egy férfiról, egy együtt töltött éjszakáról szól, mely után a nő azt állítja, hogy őt megerőszakolták. Ez nem várt események sorát indítja be, melyet nézve azt találgathatjuk majd, hogy ki mondhat igazat és ki lehet a hazug?

hazugszinkron.jpg

Tovább a cikk folytatásához.

Szinkronhangok: Piszkos zsaruk (Shades of Blue)

2017. november 13. - Jasinka Ádám

Szeptemberben írtuk meg, hogy a Sony mutatja be hazánkban először a Jennifer Lopez és Ray Liotta főszereplésével készült korrupt rendőrös drámasorozatot, a Shades of Blue-t. Ma a tévéadótól pedig nem csak azt tudtuk meg, hogy kik lesznek az ismert színészek magyar hangjai, hanem hogy a széria premierje december 1-jén lesz az AXN Now-n, a Sony hazai online videós szolgáltatásán.

A sorozat első körben csak a UPC-s előfizetők számára lesz elérhető.

Tovább a cikk folytatásához.