A hónap szinkronja szavazás: 2018. február

2018. március 16. - Jasinka Ádám

Az elmúlt hónapokban rengeteg sorozat versengett A hónap szinkronja címért. Ezért most picit szokatlan lehet, hogy "csak" nyolc széria debütált, ám műfajilag és témaválasztást is tekintve elég színes most is a paletta. Ne feledjétek, ezúttal is a ti kattintásotokon múlik, melyik lesz A hónap legjobb sorozatszinkronja!

fejlec_18feb.png

Tovább a cikk folytatásához.

Magyarul még nem látott részekkel folytatódik itthon A Grace klinika

2018. március 14. - Jasinka Ádám

Kilenc évadon keresztül az RTL Klubon volt látható idehaza az Egyesült Államokban napjainkban is az egyik legnépszerűbb drámának számító A Grace klinika. A sorozat itthon még nem vetített tizedik évada tavaly tavasszal azonban már a TV2 Csoport kábeladóján, a Prime műsorán debütált. Most pedig egy évvel később, március 28-án szerdán 22 órakor elindul a sorozat újabb, sorban tizenegyedik évada is a Prime-on.

agraceklinika_evad11_premier.jpgFotó: Prime

Tovább a cikk folytatásához.

Most hétvégén újra képernyőre tűzi a Feriha első részeit a TV2

2018. március 14. - Jasinka Ádám

Március 6-án indult a TV2-n a befejeződő Bosszú vagy szerelem helyén a Feriha című török sorozat. A szegény családból származó, de többre hivatott lány történetét csakis hétköznap délutánonként követhetik figyelemmel a nézők, ugyanis a tévéadó se éjjel, se délelőtt nem ismétli meg a sorozatot. Azok számára, akik esetleg lemaradtak a Feriha első részeiről és még nem tudták pótolni, most jó hírrel szolgálhatunk.

feriha_ismetles.jpg

A TV2 ugyanis a hosszú hétvége alatt minimaratont tart a Feriha eddig bemutatott epizódjaiból. Március 17-én, szombaton 14 órától egymás után megismétlik a sorozat első négy részét, majd március 18-án, vasárnap 13 óra 45 perctől az ötödik-hatodik-hetedik epizódokat tűzik ismét képernyőre. A következő heti műsortervekben nem szerepel több hétvégi ismétlés, ezért úgy tűnik, ez csak egyszeri alkalom lesz.

Tovább a cikk folytatásához.

Nagyon hosszú Konyhafőnökkel megy neki A Piramisnak az RTL Klub

2018. március 14. - Jasinka Ádám

Legutóbb februárban írtunk arról, hogy átalakul az RTL Klub hétköznap esti műsorkínálata. Akkor a Fókusz, mely korábban kikerült a főműsoridőből, visszakerült a Híradó mögé és ott látható jelenleg is. Ez azonban nem sokáig marad így. A múlt héten ugyanis kiderült, hogy március végén indul A Konyhafőnök legújabb szezonja, és várható volt, hogy nem csak remek fogásokat, hanem megváltozott étlapot is hoz magával.

rtlklub_musorvaltozas_2018_marcius1.jpgA Konyhafőnök megújult zsűrije munkában (fotó: RTL Klub)

Tovább a cikk folytatásához.

A mi kis falunk először, Ördög Nóra negyedjére is a legjobb lehet

2018. március 13. - Jasinka Ádám

Ötödik alkalommal adják át a Televíziós Újságírók Díját. A szakújságírók által idén tizenkét kategóriában jutalmazzák a legjobb hazai tévéműsorokat, műsorvezetőket és színésznőket is. Az egyik újdonság, hogy létrehozták a gasztro reality kategóriát.

televizios_ujsagirok_dija_2018_jeloltek.jpgA mi kis falunk is jelölt (fotó: RTL Klub)

A 2014 óta létező elismerésen most fordul elő először az, hogy a nagyszabású showműsor kategóriában nincs ott az RTL Klub. A jelöltek érdekessége, hogy Ördög Nóra zsinórban negyedjére is a legjobb műsorvezető lehet. A legjobb magyar sorozat címéért pedig versenyben van a Terápia, az Egynyári kaland és A mi kis falunk is. A győzteseket március 28-án jelentik be.

Tovább a cikk folytatásához.

Oltári hangulat az Oltári csajok közönségtalálkozóján (fotók)

2018. március 12. - Jasinka Ádám

Múlt vasárnap, március 11-én délután tartotta első közönségtalálkozóját az Oltári csajok, az RTL Magyarország saját gyártású, roppant népszerű és nézett telenovellája. Mivel a sorozat pár hét múlva befejeződik, hamarosan kiderül, hogyan ér véget az Erdész-lányok és a fiúk közös története. Ám még a nagy finálé előtt a rajongóknak volt lehetősége élőben is találkozni a szereplőket alakító színészekkel, és Dundi kutyával is.

Az eseményre az Árkád Budapest bevásárlóközpontban került sor és rengetegen voltak rá kíváncsiak. Mutatjuk a helyszínen készült fotókat.

Forrás: RedLemon

Újabb retró telenovella tér vissza tavasszal a hazai tévéképernyőkre

2018. március 12. - Jasinka Ádám

Az elmúlt hónapokban sorban érkeztek a TV2 Csoport csatornáira a régen nagy sikerrel vetített, klasszikus telenovellák. Esmeralda, a Titkok és hazugságok, Paula és Paulina, A betolakodó és Marimar után egy újabb igazán retró tartalomra kaphatnak rá újfent a nézők: tavasszal visszatér Betty, a csúnya lány.

Nem is olyan régen már írtunk arról, hogy az Izaura TV-n képernyőre kerül a Betty, a csúnya lány eredeti változata, azonban akkor még nem lehetett tudni, pontosan mikor. Ma azonban kiderült, hogy a telenovella március 26-tól lesz látható az Izaurán. Azt viszont továbbra sem tudni, hogy hány órától, azaz melyik jelenlegi sorozat helyére kerül.

Tovább a cikk folytatásához.

Szinkronhangok: Képmás (Counterpart)

2018. március 10. - Jasinka Ádám

Február 16-án este mutatta be magyar nyelven az HBO az Oscar-díjas J.K. Simmons főszereplésével készült kémdrámát, a Képmás című sorozatot. A történet főszereplője Howard Silk, az ENSZ kémügynökségének egyik alkalmazottja, aki rájön, hogy a szervezet már régóta felfedezett egy átjárót a párhuzamos világba. Silk nyomozni kezd, és hamar rájön, hogy egy emberben bízhat, méghozzá másik világbeli alteregójában.

kepmas_szinkron.jpg

Tovább a cikk folytatásához.

Alig két hónap után megszűnik Friderikusz rádióműsora

2018. március 10. - Jasinka Ádám

Január elején derült ki, hogy az ismert hazai televíziós személyiség, Friderikusz Sándor, akit műsorvezetőként és zsűritagként megannyi produkcióban láthattunk már, hosszú szünet után visszatér - ám nem egy tévécsatornához, hanem egy rádióhoz. Friderikusz Vasárnap című műsora a hét utolsó napján délelőttönként jelentkezett a Music FM-en, azonban alig két hónappal az indulását követően befejeződik.

friderikusz_sandor_megszuno_musor.jpgFriderikusz Sándor (fotó: RAS archívum)

A 24.hu-nak nyilatkozott a rádiót üzemeltető Prodo Voice Studio Zrt. vezérigazgatója, Kiss Anikó, aki elmondta, hogy: "Mostantól vasárnap délelőttönként 9 és 12 óra között visszatér az éveken át megszokott, zeneközpontú műsorstruktúra. A Music FM teljes stábja sok sikert kíván a Friderikusz Vasárnap című műsor esetleges folytatásához, mivel van létjogosultsága egy olyan adón, amelyhez műsorstruktúrájában, arculatában és hangzásában illeszkedni tud."

Friderikusz műsorában minden héten bemutattak egy, az életművével figyelemre méltó, de kevéssé ismert embert, akivel átbeszélték az adott hét érdekes híreit. Emellett helyet kapott benne a zene és félórában a hallgatók bármilyen problémájukkal kapcsolatban telefonálhattak, melyekre Friderikusz igyekezett válaszolni - összegzi a hírportál.

A legszebb török színész szavazás 2018

2018. március 09. - Jasinka Ádám

Tavaly hatalmas érdeklődést hozott az a szavazás, melyen azt kerestük, hogy az olvasók szerint kik a legvonzóbb török színészek. Az egyszeri alkalomnak indult "szépségverseny" ettől az évtől kezdve rendszeres visszatérő lesz, és mától újraindul!

szepsegszavazas_2018_ferfi.png

2017-ben Kivanc Tatlitug és Burak Özcivit rengeteg szavazatot gyűjtöttek és elhúztak a többi helyezettől, Kivanc győzelme pedig nem is okozott meglepetést. Vajon idén sem talál legyőzőre? Vagy valaki meg tudja előzni őt?

A legszebb török színész szavazásra március 18., vasárnap éjfélig várjuk a szavazatokat ezen a linken, ahol több színészre is voksolhattok. Sőt, ha olyan emberre szeretnétek szavazni, aki nincs a listán, a linkre kattintva erre is van lehetőségetek, csak minden esetben kattintsatok a végén a "Küldés" gombra!

A legszebb török színész szavazás 2018
A SZAVAZÁSHOZ KATTINTS IDE

Tovább a cikk folytatásához.

Márciusban tér vissza az RTL Klub közkedvelt realityje

2018. március 08. - Jasinka Ádám

Nem is gondoltuk volna, hogy ennyire izgalmasan alakul majd 2018 eleje, és rögtön meginog, majd néhányszor fel is borul az eddig éveken keresztül biztos sorrend a két országos lefedettségű kereskedelmi tévécsatorna között. A Piramisról legördülő labda azonban megbabonázta a nézőket, akik többször is gólt lőttek az RTL Klub hálójába. A TV2 sikerszériájának azonban márciustól lehet, hogy vége szakad.

akonyhafonok_logo.jpg

Az RTL Klubra ugyanis március 26-án tér vissza A Konyhafőnök, a 2014-ben indult és eddig mindegyik évadával sikert hozó gasztroreality. A legutóbb látott két VIP évadot követően azonban most nem ismert emberek, hanem civilek mérik össze a tudásukat - megújult zsűri előtt. A versenyzőknek Gáspár Bea, Rácz Jenő és Fördős Zé előtt kell megmutatniuk, nem csak a konyhafőnök címet, de a tízmillió forintot is megérdemlik.

Tovább a cikk folytatásához.

Szinkronhangok: Az élőholtak kora (Age of the Living Dead)

2018. március 07. - Jasinka Ádám

Március 7-én, szerdán 23 órakor debütál a VIASAT6 műsorán Az élőholtak kora című horrorsorozatot. A történet szerint egy igazi rémálom válik valóra: a vámpírok átveszik az uralmat a világon, és nem tudni, vajon sikerül-e visszaszerezni a hatalom függetlenségét. Ám egy nukleáris sztrájk reménnyel kecsegtet és véget vethet a borús időknek.

azeloholtakkora_szinkron.jpg

Tovább a cikk folytatásához.

Találkozz személyesen az RTL sorozatának főszereplőivel

2018. március 07. - Jasinka Ádám

Régen nagy hagyománya volt hazánkban is a különféle közönségtalálkozóknak, olyan, sorozatokhoz vagy tévéműsorokhoz kapcsolódó rendezvényeknek, melyeken a rajongók nem csak a sztárokkal, a szereplőkkel, hanem egymással is találkozhattak.

oltaricsajok_kozonsegtalalkozo.jpg

Tovább a cikk folytatásához.

Ahogy sejtettük, ezért változott meg a TV2 csatornájának neve

2018. március 07. - Jasinka Ádám

Március 1-jétől már kissé új néven és új emblémával találhatjuk meg a TV2 Csoport férfias szórakozást kínáló tévéadóját, a Spíler TV-t. A sportcsatorna neve ugyanis kiegészült az "1"-es számmal, ami előrevetítette, hogy hamarosan érkezni fog egy újabb Spíler TV is. Az azonban meglepő hír, hogy nem egy, hanem rögtön kettő is indul belőle.

tv_focitv.jpg

A TV2 Csoport ugyanis bejelentette, hogy 2018 nyarától a Spíler2 TV-t és a Spíler3 TV-t is megtalálhatjuk a csatornakiosztásban. A két új adón a Spíleren korábban már megismert sportágak mellett a Bajnokok Ligája mérkőzéseit is nyomon követhetik a futball szerelmesei. A megkötött hosszútávú szerződésnek köszönhetően a TV2 Csoport nézői is láthatják az európai kupaküzdelem mérkőzéseit. Minden forduló, minden játéknapján lesz közvetítés - áll a közleményben.

Melyik volt a legjobb hazai gasztroműsor?

2018. március 07. - Jasinka Ádám

Idén adják át ötödik alkalommal a Televíziós Újságírók Díját, mely elismerés egy újabb kategóriával bővül. A 2018 márciusában megrendezésre kerülő rendezvényen ugyanis már díjazzák a legjobb hazai készítésű gasztrorealityt is. Míg a többi kategória jelöltjeinek listájára még várni kell, ennek az esélyeseit már most nyilvánosságra hozták. A legjobb gasztroreality címért versenyben van A Konyhafőnök VIP (RTL Klub), a Gasztroangyal (Duna) és a Séfek séfe (TV2). A győztest március 28-án hirdetik ki.

televizios_ujsagirok_dija_2018_gasztroreality.jpg

Tovább a cikk folytatásához.