Új részekkel folytatódik a bolondos sárga család története

2017. október 18. - Jasinka Ádám

Nemsokára érkeznek a magyar szinkronos epizódok!

Az Amerikai Egyesült Államok leghosszabb ideje, jelenleg is futó vígjátéksorozata és animációs sorozata is egyben A Simpson család. Az 1989-ben indult széria pár hete tért vissza az amerikai tévéképernyőkre a 29. évadával, és a készítők teljes nyugalomban dolgozhatnak a további epizódokon is, hiszen a FOX már tavaly megrendelte előre a sorban következő harmincadik etapot is.

asimpsoncsalad_ujevad29.jpg

A bolondos, szerethető sárga család életét azonban nem csak az amerikai tévézők, hanem hamarosan mi magyarok is nézhetjük, ugyanis november 10-én 19.35-kor, a már jól megszokott péntek esti időpontban, elindul a hazai FOX műsorán A Simpson család legújabb szezonja.

Ha nem szeretnél lemaradni a legújabb hazai premierekről, akkor kövesd a folyamatosan frissülő Premiernaptárunkat!

Fotó: renewcanceltv.com

Zenés reality sorozat indul az RTL Klubon

2017. október 18. - Jasinka Ádám

Novembertől egy különleges, zenés reality sorozat indul az RTL Klub műsorán, melyben nyolc fiatal zenész útra kel, hogy egy hónap alatt felfedezze és végigzenélje Európát.

Az RTL Klub legújabb műsorában nyolc, más-más nemzetiségű és különböző stílust képviselő zenész állt össze egy bandába azzal a céllal, hogy szerte Európában a városok legszebb terein utcazenéljenek és a legmenőbb szórakozóhelyek színpadain lépjenek fel. A harminc napos forgatás alatt 17 városban jártak, és a kontinenst a legpörgősebb tempójában látjuk viszont.

triptothemoon.jpg

A november 4-én, 17.20-kor induló új műsor a Trip to the Moon címet viseli, a nyolc fiatal között pedig megtaláljuk Hient, Kállay-Saunders Andrást, Gorbunov Dimitryt és Nagy Ricsit az X-Faktorból, Mórocz Tomit (Bermuda), Ian O'Sullivant (Mongooz and the Magnet), Mák Rolandot (aki a műsor rendezője és ötletgazdája is) és Antonia Vai svéd énekesnőt. A műsor célja, hogy inspirálja a fiatalokat, és kiszakítson a hétköznapokból.

Tovább a cikk folytatásához.

Új nevet kap az egyik tévécsatorna, és az arculata is megújul

2017. október 17. - Jasinka Ádám

Novembertől más néven, felfrissített arculattal várja nézőit a bűntényfeltáró műsorokat sugárzó tévéadó.

A legkülönfélébb krimiknek, a valós bűntényeket körüljáró sorozatoknak, dokumentum műsoroknak a mai napig töretlen a népszerűsége, nem véletlen hogy több tévécsatorna is kifejezetten erre a stílusra specializálódott. Hazánkban talán a legtöbb bűntényfeltáró műsort a Discovery Channel IDx nevű adóján találhatjuk. A csatorna azonban hamarosan kissé átalakul.

tv_tavkapcs2.jpg

November 1-től a műsorújságokban Investigation Discovery nevén találjuk majd meg ezt a csatornát, amelynek az arculata is megváltozik, filmszerűbb vizuális élményt nyújtva a nézőinek. A tartalom stílusa viszont nem változik, sőt jelentős beruházást hajtanak végre ezen terén is, így például hozzájuk érkezik a televíziós sztár, Bill Cosby egész világot megrázó, sötét múltját bemutató dokumentumfilm is - írja a DTV News.

Tovább a cikk folytatásához.

Ők lesznek a Korhatáros szerelem, az új magyar sorozat főbb szereplői

2017. október 17. - Jasinka Ádám

Október elején jelentette be a TV2, hogy idén év végén, decemberben indítják el vadonatúj, saját gyártású fikciós sorozatukat, a Korhatáros szerelmet. A 13 részes produkció egy majdnem 40 éves, gyermekeit egyedül nevelő nő és egy fiatal srác szerelmi történetét meséli el vicces, néha pedig komoly hangvételben. A sorozat főbb szereplői közt rengeteg ismert színészt találunk, belőlük állítottunk össze egy galériát.

Fotó: TV2

Szinkronhangok: Rellik (Rellik)

2017. október 16. - Jasinka Ádám

Október 7-én mutatta be hazánkban a Cinemax a Rellik című brit krimisorozat első epizódját. A mindössze hat részes széria szakít a krimikre jellemző történetmeséléssel és a gyilkost azelőtt kapják el, hogy mi nézők bármit is kaptunk, láthattunk volna a drámából. A cselekmény időben visszafele bontakozik ki előttünk, egészen a bűntényt kiváltó okig. Erre a csavart történetmesélésre utal a cím is, mely a killer (magyarul gyilkos) visszafele olvasva.

rellikszinkron.jpg

Tovább a cikk folytatásához.

Megtudtuk, mely szinkronhangokat nem halljuk újra a Szívek szállodájában

2017. október 16. - Jasinka Ádám

Augusztus végén írtuk meg, hogy a közel tízéves szünet után tavaly folytatódó Szívek szállodája hazánkba is megérkezik, méghozzá magyar szinkronnal. A Netflix gyártásában készült négy tévéfilm a Pro Video Film & Distribution Kft. forgalmazásában DVD-n jelenik meg, november 29-én. A forgalmazótól kérdésünkre megtudtuk, hogy miként változik a jól ismert szinkron szereposztása.

szivekszallodajaszinkron1.jpg

Tovább a cikk folytatásához.

A szinkron, amitől nem bosszúsak, hanem szerelmesek leszünk

Bosszú vagy szerelem (Cesur ve Güzel) szinkronkritika

2017. október 15. - műsorvízió

Októbertől egy újabb, ráadásul egészen kivételesen szép, mutatós török sorozat került a hazai tévés palettára. A Bosszú vagy szerelem azonban nem csak látványsorozat, és a részről részre egyre inkább szövevényessé, drámaibbá váló történetnek a magyar szinkron ad igazi mélységet és erőt. Arina Karenina írása.

cesur_szinkronkritika_1.jpg

Tovább a cikk folytatásához.

Ők főznek A Konyhafőnök VIP új évadának első napján

2017. október 14. - Jasinka Ádám

A Survivor helyére érkezik jövő héttől az idén tavasszal nagy sikerrel futó A Konyhafőnök VIP második évada. Újabb ismert emberek ragadnak tehát fakanalat és szállnak versenybe a 10 millió forintos fődíjért.

Az RTL Klubon október 16-án, 18.55-től látható első adásban Dobó Ágnes, egykori szépségkirálynő, Nyári Alíz énekes, Vágó Piros műsorvezető, Nébald Olivér, az Éjjel-Nappal Budapest Rolandja, Lakatos Márk és Szabó Sipos Barnabás főz majd a zsűrinek. A fenti galériában nagyobb képeken is megnézhetitek az első hat versenyzőt.

Fotó: RTL Klub

Szinkronhangok: Emerald City (Emerald City)

2017. október 13. - Jasinka Ádám

Október 15-én, 14.00-tól kerül képernyőre az AMC műsorán az Emerald City című fantasy sorozat első epizódja. Az Óz, a csodák csodája történetét feldolgozó, kissé modernizált történet főszereplője a jól ismert Dorothy, akit egy szép napon felkap a tornádó és Kansas államból Óz messzi földjére, a Smaragdvárosba repíti. A lány pedig csak egy módon juthat haza, ha teljesíti az útja során sorra felbukkanó küldetéseket.

emeraldcityszinkron.jpg

Tovább a cikk folytatásához.

Kiderült, ki nyerte az RTL túlélőshow-ját

2017. október 13. - Jasinka Ádám

Mai nap, 35 adás után véget ért az RTL Klub túlélőshow-jának, a Survivor harmadik évada. A műsor utolsó adáshete rengeteg izgalmat tartogatott. A Holtak szigetéről (a korábban kiesett játékosok közül) visszatért a versenybe Iliász, aki az első elődöntőt megnyerve biztosította a helyét a döntőben. Tegnap pedig kiderült az is, hogy az ellenfele az a Feri lett, aki az elejétől kezdve meghatározó szereplője volt a műsornak.

survivorgyoztes2017.jpg

A döntőbe jutott felek először egy plusz szavazatért párbajoztak, majd a korábban kiesett versenyzők voksait összesítve a műsorvezető, Istenes Bence bejelentette, hogy a Survivor 2017-es évadát Iliász nyerte.

Fotó: Rácz Tamás

Vadonatúj magyar tévécsatorna indul decemberben

2017. október 12. - Jasinka Ádám

Decemberben újabb kedvencre lelhetnek a sorozatrajongók!

Több mint 600 órányi szórakozást kínál majd a világ minden részéről összegyűjtött kiváló drámasorozatokkal a december 14-én induló új hazai tévécsatorna, az Epic Drama. A Viasat History azonos nevű műsorblokkjának kibővítésével született tévéadó kínálatának jelentős részét exkluzív, az elmúlt három évben készült tartalom adja.

epicdrama_ujteveado.jpg

Az Epic Drama műsorán megtalálhatjuk majd a legkülönfélébb műfajú sorozatokat. Lesz krimi, irodalmi klasszikus, politikai, történelmi és háborús dráma, akció, kaland és fantasy széria is. Bemutatnak brit, amerikai, olasz, francia, ausztrál és kanadai produkciókat is, és ezek mindegyikét magyar szinkronnal, HD képminőségben élvezhetjük majd.

Hogy pontosan milyen sorozatok is lesznek az új tévéadó műsorán, arról hamarosan bővebb információval szolgálunk.

Forrás: Próbakő Kommunikáció

Szinkronhangok: The Gifted - Kiválasztottak (The Gifted)

2017. október 12. - Jasinka Ádám

Október 24-én, 21 órától kerül képernyőre a FOX műsorán egy vadonatúj szuperhősös széria, az X-Men-filmekhez kapcsolódó The Gifted - Kiválasztottak. A történet főszereplője egy tipikusnak tűnő középosztálybeli amerikai család, ahol a szülők a megszokott, hétköznapi nehézségekkel küszködnek. Ám amikor kamaszkorú gyermekeik bajba kerülnek, és kiderül róluk, hogy mutánsok, minden tőlük telhetőt meg kell tenniük azért, hogy megvédjék őket.

thegiftedkivalasztottak.jpg

Tovább a cikk folytatásához.

Tabutémákat feszeget az új magyar tévéműsor

2017. október 12. - Jasinka Ádám

Október végén vadonatúj, saját gyártású műsorral jelentkezik a Spektrum. A "Tabukról tabuk nélkül" személyes történeteken keresztül mutat be olyan drámai tabutémákat (halál, gyász, függőségek, szexuális identitás, bűnök...), melyekkel életünk során testközelből is találkozhattunk, és melyekről nagy nyilvánosság előtt nem, vagy csak ritkán beszéltünk.

tabukroltabuknelkul.jpg

A "Tabukról tabuk nélkül" házigazdája, és az epizódokban bemutatott emberek beszélgetőpartnere Thuróczy Szabolcs, az Aranyélet című sorozat sztárja, hazánk egyik legfoglalkoztatottabb színésze. A műsor premierje október 27-én, 22 órától lesz a Spektrumon és a csatorna reklám és megszakítás nélkül vetíti majd az egyes epizódokat. A katartikus és drámai pillanatokat ígérő műsort egy évig forgatták.

Tovább a cikk folytatásához.

Kiderült, mikor tér vissza a köztévé legnézettebb műsora

2017. október 12. - Jasinka Ádám

Immáron a hetedik évadával tér vissza a tévéképernyőkre a köztévé legsikeresebb saját fejlesztésű műsora, az Eurovíziós Dalfesztivál hazai előválogatója, A Dal. A zenés showműsorba november 15-ig lehet jelentkezni és újfent harminc dal kerül majd be az élő adásokba.

Az első válogató adás 2018. január 20-án, szombat este lesz látható a Duna műsorán, míg a finálé, melyben kiderül, hogy melyik dal képviseli Magyarországot Lisszabonban, a 63. Eurovíziós Dalfesztiválon, február 24-én kerül adásba. A Dal zsűrijének összetételéről és a műsorba bekerült harminc versenydalról legkorábban decemberben kapunk tájékoztatást.

Forrás: eschungary.hu
Fotó: Kaszner Nikolett

Szinkronhangok: Hollow Crown - Koronák harca (The Hollow Crown)

2017. október 11. - Jasinka Ádám

Október 12-én, hajnali 1 órakor mutatja be a TV2 a nagyszabású brit történelmi drámasorozat, Shakespeare művei alapján több király életét is elmesélő Hollow Crown című széria első epizódját. A négy darab, egyenként több mint két óra hosszú, filmeknek is tekinthető epizódokat több részletben sugározza majd a tévécsatorna. A neves uralkodókat, rokonaikat és szolgálóikat a brit színjátszás krémje alakítja.

koronakharcaszinkron.jpg

Az első évadban láthatjuk többek között Ben Whishaw-t, David Suchet-t, Patrick Stewartot, Jeremy Ironst, Tom Hiddlestont, John Hurtöt és Julie Waterst is. Hozzájuk mérten pedig a magyar szinkron is parádésnak ígérkezik. Micsoda névsor!

Tovább a cikk folytatásához.