HTML

Egy blog műsorokról, sorozatokról, nézettségről.

Partnereink

dtvn_190x29.gif

Fejléc-fotó.JPG

emtv_hu.png

MűsorVízió a Facebookon

Friss kommentek

Címkék

Blogajánló

Magyar nézettség: 50. hét - Az X-faktor a fiatalokat sem érdekli annyira

2014.12.16. 20:00 Jasinka Ádám

 Az X-faktor élő adásait soha nem nézték még ilyen kevesen a teljes lakosságban, mint az ötödik évadban, de a műsor a fiatalabb felnőttek között sem arat osztatlan sikert, ugyanis a célközönségnél is csökkent a nézettsége az előző előtti héthez képest és így már négyszázezer embert sem érdekel az egyik legfontosabb csoportban, ahol a többi RTL Klub-os műsor remekelni szokott.

 A múlt héten is több nézettség szempontjából is érdekes dolog történt. Az egyik, hogy a Rising Star ismét nézettebb volt az X-faktornál, de a TV2 énekes tehetségkutatója nem tudott javítani a számain az első olyan adásával, amiben a tizenkét döntős versenyző szerepelt. A TV2 azonban nyerte a vasárnapi főműsoridőt, mivel se a Harry Potter utolsó része, se a Magyarország, szeretlek! nem tudott több nézőt hozni az énekesekkel egy műsorsávban. A tévécsatornának a hétköznap délután is jól sikerül, ugyanis mind a Magánnyomozók, mind A Macska több embert érdekel a teljes lakosságban, mint az RTL Klub délutáni műsorai és így a Tények is jobb felvezetést kap, mint az RTL Híradója.

 A főműsoridő azonban más képet mutat, ugyanis a Jóban rosszban és az Éjjel-nappal Budapest kiegyenlített mérkőzése után az RTL Klub nyeri a műsorsávokat. A köztévé a hétköznapi főműsoridőben nem igazán szokott jó nézettséget hozni, de a női kézilabda elég vonzónak bizonyult ahhoz, hogy ha nem is brutálisan, de megnövelje az M1 nézettségét.

 A sorozatok között a teljes lakosságban a Szulejmán, míg a célközönségnél a Dr. Csont lett a legnézettebb. A részletes adatokat a tovább mögött találjátok.

(Segítség: a műsor neve utáni szám a teljes lakosságra vonatkozik, ahogyan az utána levő, zárójeles százalék is, ami a közönségarány. A második adat a célközönségre, míg ahol elérhető volt ott a harmadik a 18-59-re vonatkozik.)

Szólj hozzá!
Címkék: nézettség

Berendelték a Mindenből egy van negyedik évadát

2014.12.16. 14:47 Jasinka Ádám

 A köztévénél úgy döntöttek, hogy új részeket gyártatnak a Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter főszereplésével készült Mindenből egy van című improvizációs szitkomjukból. A sorozat történetének a középpontjában a Fifó család két tagjának, a feleségnek és a férjnek a konfliktusai állnak. A vendégszereplőket olyan színészek játszották az első három évadban mint Oroszlán Szonja, Földes Eszter, Klem Viktor, Szatory Dávid és Scherer Péter.

mindenbolegyvan.jpg

 A negyedik évad felvételei a Játékszínben lesznek 2015 februárjában, melyekre jegyet már lehet venni. A tévés premier pontos időpontját még nem jelentették be, de az epizódokat tavasszal láthatják majd a nézők.

Forrás: Mindenből egy van Facebook oldala

1 komment
Címkék: M1 Mindenből egy van

Katherine Heigl sorozatával kezdi az új évet a TV2

2014.12.16. 10:00 Jasinka Ádám

 A TV2 idén nem sok premier sorozatot mutatott be, az évadpremiereket és az új részeket is inkább a kábelcsatornáin tűzte képernyőre sokak örömére, azonban a főadón zömében saját gyártásokat adtak. A 2015-ös év azonban más lesz, ugyanis a Rising Star felvezetésével bemutatják az NBC idei egyik újonc sorozatát, a Katherine Heigl főszereplésével készült CIA-s State of Affairs-t.

stateofaffairs.jpg

 A sorozat magyar címe Az elnök árnyékában lesz és a történet középpontjában egy olyan CIA elemző áll, akinek a vőlegényét a saját szeme láttára végezték ki. A főszereplőnő egy elemző csoportot vezet és ezért közvetlenül jelent az amerikai elnöknőnek. A premier január negyedikén lesz, a TV2 énekes tehetségkutatójának a felvezetésével.

A kép forrása: cabletelevisionbundles.s9.com

Szólj hozzá!
Címkék: TV2 Katherine Heigl State of Affairs Az elnök árnyékában

Itt A Dal 2015 elődöntős mezőnye

2014.12.14. 16:32 Jasinka Ádám

 Az MTVA a héten három szakaszban jelentette be a jövő évi Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi selejtezőjére kiválasztott harminc dalt, amik között van pár elég ígéretes is. A versenyzők többsége azonban nem lehet ismeretlen a műsort vagy az országos kereskedelmi adók tehetségkutatóit nézők számára, hiszen nem egy olyan énekes vagy együttes jelentkezett és jutott be a legjobb harmincba, akik valamilyen formában feltűntek ezekben a műsorokban.

 A Dal egyik újdonsága az okostelefonos szavazás lesz, amit a köztévénél már a Virtuózok című komolyzenei tehetségkutatójukban is használnak, de aki nem tud, vagy nem akar applikáción keresztül véleményt nyilvánítani, az alapdíjas SMS-ben is le tudja adni a voksát arra a produkcióra, akit ki szeretne juttatni a bécsi Eurovízióra.

 A másik újítás az lesz, hogy Rúzsa Magdi, Csiszár Jenő és Rákay Philip mellé ezúttal nem Kovács Kati, hanem a Megasztárból is ismert Pierot ül majd. A műsorvezető személye egyelőre még nem publikus. A harminc elődöntős dal viszont annál inkább, hiszen nem csak a hivatalos Facebook oldalon, de a Petőfi Rádióban is mutattak részleteket az elődöntősök számaiból.

 A kiválasztott harminc dal közül sokból csak részletet lehet meghallgatni, azonban van pár előadó, aki a teljes zeneszámot feltöltötte az internetre. A tovább mögött ezekből tudtok csemegézni.

 A versenyzők: Passed, Magyar Bori, Other Planet, Leander Rising, Szabó Ádám, Gájer Bálint, Dér Heni, Oláh Gergő, New Level Empire, Keresztes Ildikó, Ív, Éliás Gyula Jr. feat Fourtissimo, Mujahid Zoltán, Pankastic!, Fool Moon, Proof of Live, Szakács Gergő, Antal Timi, Szűcs Gabi, Wolf Kati, Tóth Vera, Szécsi Saci és Szécsi Böbe, Spoon, Péter Barbara, MDC, Karmapolis, Farkas-Jenser Balázs, Chanes, Dallos Bogi, Csemer Boglárka.

1 komment
Címkék: M1 Eurovíziós Dalfesztivál A Dal

Magyar nézettség: 49. hét - A Rising Star ismét az élen

2014.12.09. 20:00 Jasinka Ádám

 A TV2 énekes tehetségkutatóját úgy néz ki, megkedvelték a nézők és rendre nyerik a vasárnapi főműsoridőt, amit a TV2 idén elég szépen kisajátított magának. A Rising Star nézettsége ugyan nem olyan jó, mint a Sztárban sztáré vagy az X-faktor válogatóinak kétmilliós számai, de ezzel is a legnézettebb műsor tud lenni, mivel az RTL Klub-os tehetségkutató élő adásait soha nem nézték még talán ilyen kevesen.

 A múlt héten is több nézettség szempontjából is érdekes dolog történt. Az egyik, hogy a TV2 képernyőre tűzte a Hal a tortán különkiadásait, amiben a Sztárban sztár versenyzői és zsűritagjai látják vendégül egymást, azonban a nézők nem igazán voltak kíváncsiak a celebek főzésére. A műsor ugyan az első három adásával jobb számokat hozott, mint az előzőleg, ebben a műsorsávban adott kvízműsor, a Bumm!, de a múlt hét utolsó két epizódja alacsonyabb nézettséget ért el.

 A délutáni műsorsávokat és a hírműsorokat tekintve nem sok változás történt. A Macska továbbra is brutális nézettséget hoz, a Dr. Tóth pedig annak ellenére, hogy jobb felvezetése az RTL Klub-os Híradónak, mint a Fókusz nem tud a TV2-s telenovella számaival mit kezdeni. A Tények a teljes lakosságban, míg az RTL Híradója a célközönségnél népszerűbb, de a TV2 a Jóban rosszban után nem tudja a nézőket megtartani és az RTL Klub a napi műsorainak köszönhetően nyeri a főműsoridőket hétköznap esténként.

 A Játék határok nélkül nézettsége csökkent, de így is a legnézettebb saját gyártása a köztévének. A két szitkomjuk, a Munkaügyek - IrReality Show és Fapad eltérő számokat hoz, ugyanis míg az előbbi a célközönségnél a felvezető műsoránál is nézettebb tud lenni, addig a légitársaság életét bemutató sorozat nem vonz elég nézőt a TV2-s tehetségkutatóval és az RTL-es filmmel egy műsorsávban.

 A sorozatok között a teljes lakosságban a Szulejmán, míg a célközönségnél a Dr. Csont lett a legnézettebb. A részletes nézettséget a tovább mögött találjátok.

(Segítség: a műsor neve utáni szám a teljes lakosságra vonatkozik, ahogyan az utána levő, zárójeles százalék is, ami a közönségarány. A második adat a célközönségre, míg ahol elérhető volt ott a harmadik a 18-59-re vonatkozik.)

Szólj hozzá!
Címkék: nézettség

Ők A Dal 2015 első tíz versenyzője

2014.12.09. 09:32 Jasinka Ádám

 Az MTVA tegnap jelentette be, hogy kik lesznek a negyedszer is megrendezésre kerülő A Dal című eurovíziós selejtező műsor zsűritagjai és ki az a tíz előadó, akik biztosan versenybe szállhatnak a dalversenyre való kijutásért.

adal_1.jpg

 A köztévé egyik legsikeresebb saját gyártása A Dal, nem meglepő, hogy sokan jelentkeznek és hogy az MTVA-nál is kiemelten foglalkoznak ezzel a műsorral. Az évad egyik újdonsága lesz a már a Való Világban és a Rising Starban is megismert mobilapplikációs szavazás lesz. A másik újdonság a zsűriben lesz, ugyanis az előző évadban szereplő Kovács Kati helyére Pierrot érkezik, akit sokan nem csak a zenéjéről, hanem a TV2-s tehetségkutatóból, a Megasztárból is ismerhetnek. A zsűri többi tagja Rúzsa Magdi, Csiszár Jenő és Rákay Philip lesznek.

 A beérkezett több mint háromszáz pályamű közül egy tíz fős zsűri választotta ki a műsorba bekerülő harminc dalt, amiből tegnap jelentették be az első tízet, majd szerdán és pénteken reggel, a Petőfi Rádióban a többi elődöntőst. A versenyzők között vannak ismertebb előadók, és tehetségkutatóban feltűnt énekesek, együttesek is, többek között Tóth Vera, az MDC, Farkas-Jenser Balázs és a Spoon. A dalok részleteit a műsor Facebook oldalán meghallgathatjátok, de sok a YouTube-on is megtalálható.

 Az első tíz versenyző: Tóth Vera, Spoon, Csemer Boglárka - Boggie, Dallos-Nyers Boglárka - Bogi, Péter Barbara - Barbie, MDC, Karmapolis, Farkas-Jenser Balázs, Szécsi Saci és Szécsi Böbe és Chances.

Forrás: A Dal Facebook oldala

Szólj hozzá!
Címkék: M1 Eurovíziós Dalfesztivál A Dal

Magyar nézettség: 48. hét - Adam Sandler a nyerő

2014.12.07. 14:32 Jasinka Ádám

 Az RTL Klub az utóbbi időkben nem csak saját gyártású sorozataival és műsoraival hoz remek nézettséget, de a filmek közül is nagyon jól választanak. Az igazsághoz persze az is hozzátartozik, hogy a nagy sikerek mellé belefutnak a nagy buktákba, vagy legalábbis közepesebb nézettségekbe. Az viszont nyerő taktika lehet, ha megvesznek egy-két Adam Sandler főszereplésével készült filmet, hiszen legutóbb a Jack és Jill is közel egymilliós nézettséget hozott, a Kellékfeleség pedig meg is ugrotta ezt a számot, a TV2-s tehetségkutató, a Rising Star ellen.

 Az énekes műsor ugyan nézettebb volt a teljes lakosságban, mint az RTL Klub-os film, a célközönségnél azonban nem csak a TV2-s tehetségkutató, hanem egyik másik műsor sem tudott mit kezdeni a Kellékfeleség nézettségével.

 A múlt héten is több nézettség szempontjából is érdekes dolog történt. Az egyik, hogy a Dr. Tóth nem tudta megtörni A Macska fantasztikus számait, sőt, annak ellenére javult és hoz már brutálisan a TV2-s telenovella, hogy az RTL Klub délután több nézőt érdekel, mint az orvosos műsor előtti adásheteken. A TV2-nek azonban a Tények, vagy jobban mondva a Jóban rosszban után nem sok babér terem a főműsoridőben, hiszen az RTL Klub mind a teljes lakosságban, mind a célközönségnél a legnézettebb tévéadó hétköznap és sokszor hétvégente este is.

 A hírműsorok párharcát a Tények nyeri a teljes lakosságban, míg a fiatalabb felnőttek körében az RTL Klub Híradója a népszerűbb. A napi sorozatokat tekintve azonban a Barátok közt a legnézettebb. A két tehetségkutató közül a múlt héten az X-faktor jött ki jobban, de ezek a számok közel sem olyan jók, amiket ki lehetne akasztani az RTL székház falára.

 A sorozatok között a Szulejmán a teljes lakosságban, A mentalista pedig a célközönségnél lett a legnézettebb. A részletes nézettséget a tovább mögött találjátok.

(Segítség: a műsor neve utáni szám a teljes lakosságra vonatkozik, ahogyan az utána levő, zárójeles százalék is, ami a közönségarány. A második adat a célközönségre, míg ahol elérhető volt ott a harmadik a 18-59-re vonatkozik.)

Szólj hozzá!
Címkék: nézettség

HetiSzinkron - Hírekre hangolva

2014.12.07. 10:38 Jasinka Ádám

 A blog ezen rovatában a fontos és érdekes szinkronos híreket fogjuk sorba szedni, hogy legyen miből szemezgetnie a magyar változatok kedvelőinek. Igen, kvázi hírrovatról van szó, de a szinkron felé orientálva. A többi hírt a tovább mögött találjátok.

Legends - Beépülve

 A FOX adja magyarul Robert Little Legendák című könyvéből készült tévésorozatot, aminek egy olyan kém a főszereplője, aki minden egyes munkájához, beépüléséhez új személyazonosságot, új legendát kreál, de egy nap rájön arra, hogy nem tudja, melyik figura is ő valójában.

 A magyar változatnak Berzsenyi Zoltán a szinkronrendezője, a magyar szöveget pedig Petőcz István készítette. A főszereplőnek, Sean Bean-nek pedig nem a Trónok harcában megszokott Kőszegi Ákos a szinkronhangja, hanem Haás Vander Péter. A választás nem tűnik rossznak, csak elsőre szokatlan. A többi szereplőhöz én nem ismerek korábbi sorozatos, vagy filmes munkát így magyar hangot sem, de annak örülök, hogy Hámori Eszter ismét egy új sorozaton dolgozik.

Szereplők: Sean Bean (Haás Vander Péter), Ali Larter (Zsigmond Tamara), Tina Majorino (Molnár Ilona), Amber Valetta (Hámori Eszter), Steve Harris (Kálid Artúr)
Magyar szöveg: Petőcz István
Szinkronrendező: Berzsenyi Zoltán
Stúdió: Masterfilm Digital

Szólj hozzá!
Címkék: szinkron HetiSzinkron

Nézettség: Celeb vagyok, ments ki innen! - a negyedik évad

2014.11.30. 15:32 Jasinka Ádám

 Az RTL Klub ugyanúgy, ahogyan az első két évadot, a harmadikat és a negyediket is egymás után tűzte képernyőre és ez meg is látszott a főműsoridős nézettségén. A dél-afrikai első évad premierjének remek számait ugyan nem ismételte meg a második az első pár adással, de a második adáshetén már sokkal jobb nézettséget hozott, a fináléval pedig évadrekordot is döntött.

 A két évad nyerte a műsorsávokat és csak a Sztárban sztár és a Rising Star voltak azok, akik nézettebbek tudtak lenni a celebeknél, hétköznap azonban a TV2 sem volt ellenfél a Celeb vagyok, ments ki innen! számára. A harmadik évad a célközönségnél, míg a negyedik a teljes lakosságban teljesített jobban. A negyedik évad fináléjának nézettsége a premierhez képest a teljes lakosságban 15%-ot, míg a célközönségnél 10%-ot növekedett. Az évaddal egyszerre volt képernyőn saját gyártású dokureality, énekes műsor és tehetségkutató, film, hírműsor, szórakoztató műsor és sportközvetítés is. A Celeb vagyok, ments ki innen! negyedik évadának felvezetése volt a Barátok közt, az RTL Klub-os Híradó és a Taxi című sorozat. A részletes epizódnézettséget a tovább mögött találjátok.

NezCelebvagyokmentskiinnen4.png

Szólj hozzá!
Címkék: nézettség Celeb vagyok ments ki innen!

Az RTL Klub berendelte az X-faktor hatodik évadát

2014.11.30. 09:34 Jasinka Ádám

 Az X-faktor századik adásában jelentette be a műsorvezető, Istenes Bence, hogy jövőre is új évaddal jelentkezik az utóbbi idők legnézettebb tévéműsora, ami az idei évadára nézettségileg picit megkopott. A döntés ezért meglepő, hiszen az ötödik évad hozza eddig a legalacsonyabb számokat, ugyanis a műsor élő adásait soha nem nézték még olyan kevesen, mint idén. Az új évad berendelése viszont mégsem meglepő annyira, mivel a válogató adások az ötödik évadra is képesek voltak kétmillió nézőt a tévék képernyői elé ültetni.

Xfaktor.jpg

A kép forrása: RTL Klub Sajtóklub

Szólj hozzá!
Címkék: RTL Klub X-faktor

Magyar nézettség: 47. hét - A Rising Star lett a legnézettebb

2014.11.25. 18:00 Jasinka Ádám

 A TV2 nagyon örülhet annak, hogy az új tehetségkutató műsor az utolsó válogató adásra növelni tudta a nézettségét és több embert is ültetett a tévék képernyői elé, mint az X-faktor. Az RTL Klub énekes műsora az ötödik évadban nem, hogy nem tudja megismételni az első négy remek számait, de a válogatókat leszámítva egyik adás nézettsége sem mondható igazán sikeresnek. Az X-faktort hol saját háza táján, hol pedig egy konkurens műsor verte meg, már ami a nézettségi rangsort illeti.

 A Rising Star-t leszámítva azonban a TV2-nek nem sok babér termett a múlt héten, mivel rendesen kikapott az RTL Klub-tól mind a 18-49-es, mind a 18-59-es célcsoportot tekintve.

 A múlt héten is több nézettség szempontjából is érdekes dolog történt. Az egyik, hogy az RTL Klub-on főműsoridőben adott heti sorozatok nem tudták megismételni a két Celeb vagyok, ments ki innen! évad nézettségi sikereit. A másik érdekesség, hogy az RTL Klub-on, délután bemutatott orvosos műsor nem hozott olyan rosszul, de igazán jó eredménynek se lehet nevezni a teljes lakosság körében elért nézettséget. A műsor egyik érdeme azonban az, hogy jó felvezetése a Híradónak, ami így nem is egyszer volt nézettebb, mint a Tények a teljes lakosságban, a célközönségnél pedig abszolút fölénye van az RTL-es hírműsornak.

 A köztévénél nem zártak rossz hetet nézettséget tekintve, hiszen a legtöbb saját gyártásuk tudott javítani a számain. A Virtuózokat négyszázezernél is több ember nézte, ahogyan a Magyarország, szeretlek! is bő félmilliós nézettséget hozott a TV2-s tehetségkutatóval és az RTL Klub-os filmmel egy műsorsávban. A sportközvetítések is jó számokat hoztak az M1-re, bár a futball most nem érdekelte annyira a tévézőket, viszont Lewis Hamilton és Nico Rosberg világbajnoki címért folytatott csatája már jobban vonzotta a nézőket.

 A sorozatok között a teljes lakosságban a Szulejmán, míg a célközönségnél a Dr. Csont új része lett a legnézettebb. A részletes adatokat a tovább mögött találjátok.

(Segítség: a műsor neve utáni szám a teljes lakosságra vonatkozik, ahogyan az utána levő, zárójeles százalék is, ami a közönségarány. A második adat a célközönségre, míg ahol elérhető volt ott a harmadik a 18-59-re vonatkozik.)

Szólj hozzá!
Címkék: nézettség

HetiSzinkron - Hírekre hangolva

2014.11.23. 09:37 Jasinka Ádám

 A blog ezen rovatában a fontos és érdekes szinkronos híreket fogjuk sorba szedni, hogy legyen miből szemezgetnie a magyar változatok kedvelőinek. Igen, kvázi hírrovatról van szó, de a szinkron felé orientálva. A többi hírt és szinkronmintát a tovább mögött találjátok.

Pokorni Lia és Mészáros Béla a Munkaügyek - IrReality Show című sorozatban

 A köztévé saját gyártású sorozataiban gyakran vendégszerepelnek ismert magyar színészek, akik nem ritkán a szinkronokból is ismerősek lehetnek. Az egyik múltkori epizódban két ismert vendégszereplő is volt, az egyikük Pokorni Lia, a másikuk pedig Mészáros Béla volt, aki mostanában a Lángoló Chicago és a Bűnös Chicago című sorozatokon dolgozik.

Munkaugyekszinkron.png

Szólj hozzá!
Címkék: szinkron HetiSzinkron

Magyar nézettség: 46. hét - Közepes számokkal kezdett a Való Világ hetedik évada

2014.11.18. 18:00 Jasinka Ádám

 Az RTLII-n mutatták be a Való Világ hetedik évadát, ami a negyedik költséges műsora az RTL csatornáknak az őszi szezonban. Az új évad premierje azonban nem hozott olyan jó nézettséget, mint az előző évadnyitó köszönhetően a TV2-s tehetségkutatónak, a Rising Star-nak és az RTL Klub-on adott filmnek.

 A múlt héten is több nézettség szempontjából is érdekes dolog történt. Az egyik, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! negyedik évados fináléja olyan nézettséget hozott, mint amivel a harmadik kezdett, azaz több mint egymillió háromszázezer embert ültettek a tévék képernyője elé. Ezzel nem csak a főműsoridőt, de az egész múlt hetet megnyerte a műsor, hiszen az X-faktor élő adásánál is jobb nézettséget hozott.

 A másik érdekesség, hogy a Rising Star nézettsége nem is igazán csökken és nem is igazán nő, persze pár nézőt sikerült szerezniük az előző adásokhoz képest, de ez az eredmény még mindig se nem siker, se nem bukta a TV2 számára. Az mondjuk siker, hogy jól tartja meg a nézőket a műsor, de a Celeb vagyok, ments ki innen! vasárnapi epizódja ellen és a múlt héten egy RTL Klub-os film ellen is nagyjából ugyanazokat a számokat hozta.

 A híradók párharcát a teljes lakosságban a Tények, a célközönségnél viszont az RTL Klub nyerte, a különbség pedig úgy látszik álladósul a két műsor nézettsége között. A délutánt változatlanul a TV2 nyeri, A Macska című telenovella pedig nagyon sikeres, de a Tények után műsorra kerülő saját gyártások nem igazán tudnak nézőket hozni az RTL Klub-os műsorok ellen. Az Éjjel-nappal Budapest és a Jóban rosszban nagyjából azonos szinten mozog, de a Bumm! című vetélkedőre és a Családi titkokra más kevesebb néző kíváncsi.

 A köztévén a futballközvetítés hozott jó nézettséget, míg a Játék határon nélkül nem tudja megismételni a premier számait, de ez a nézettség így is nagyon jó, hiszen az X-faktor-ral egy műsorsávban hoz egy M1-es műsor félmillió nézőt. A Magyarország, szeretlek! nézettségére sem lehet panasz, bár ennél nézték már ezt a műsort is sokkal többen.

 A sorozatok között a legnézettebb a Cool TV-s A mentalista ismétlése lett a teljes lakosságban és a célközönségnél is. A részletes adatokat a tovább mögött találjátok.

(Segítség: a műsor neve utáni szám a teljes lakosságra vonatkozik, ahogyan az utána levő, zárójeles százalék is, ami a közönségarány. A második adat a célközönségre, míg ahol elérhető volt ott a harmadik a 18-59-re vonatkozik.)

Szólj hozzá!
Címkék: nézettség