Szinkroninfó: Ők lesznek a Graceland - Ügynökjátszma új magyar hangjai

2017. április 24. - Jasinka Ádám

A Graceland - Ügynökjátszma című sorozatot tavaly tavasszal mutatta be az RTL Magyarország, méghozzá az RTL2 nevű kábeladóján. A hetiben adásba kerülő részekhez Nikodém Gerda rendezésében készült bitang jó magyar szinkron. Sajnos akkor nem érkezett meg egyből a folytatás, de most, durván egy évvel később képernyőre kerül a második évad, és ami a legjobb - napi vetítéssel.

szinkroninfo_graceland.jpg

Az RTL2-n ugyanis hétköznap délelőttönként, 11 órai kezdéssel lesznek majd láthatóak április 24-től, azaz mától a második szezon epizódjai. Mivel a folytatás során több új szereplő is érkezik a történetbe, ezért megkérdeztük az RTL-től, hogy kik lesznek az új magyar hangok. Az ő névsorukat olvashatjátok el, ha a Továbbra kattintotok.

Tovább

Tehetségkutató lesz az ország legnézettebb kábeles showműsorából

Amikor az RTL2-n jó pár éve elindult a Szombat esti láz új évada, akkor volt a legközelebb egy műsor ahhoz, hogy megdöntse a TV3 már 1999. óta álló kábeles rekordnézettségét, a Reszkessetek, betörők! második részével elért 725 ezres nézőszámot. 2016 év végén azonban megdőlt a rekord, hiszen a Sztárban Sztár +1 kicsi jött, látott, és minden idők legnézettebb magyar kábelcsatornás műsora lett.

sztarbansztarmegegykicsiujevad.png

Nem is csoda, hogy a TV2-nél úgy döntöttek, elkészítik a második évadot. A Nagy Duett legutóbbi adásában jelentették be, hogy már ősszel visszatér a Sztárban Sztár +1 kicsi, de egy kis csavarral. Az első évadban a kis tehetségek a korábbi TV2-s műsorokból érkeztek, az új szezonba viszont már jelentkezés alapján válogatják össze a gyerekeket. Azaz a showműsorból kvázi tehetségkutatót csinálnak.

Fotó: SuperTV2

Szinkronhangok: Nőj fel! (Growing Up Fisher)

Ma este 10 órakor dupla résszel mutatkozik be a Humor+ műsorán a 2014-ben indult vígjátéksorozat, a Nőj fel!. A J.K. Simmons (A főnök, Whiplash) és Jenna Elfman (Dharma és Greg) főszereplésével készült, csak egy évados szitkom a válófélben lévő családfők és gyerekeik történetét követi nyomon. Ez eddig tipikusnak mondható. A csavar a történetben az, hogy az apa egy vak ügyvéd, aki azt, hogy nem lát, bizony nem mindig köti az emberek orrára. A magyar hangok és a stábtagok névsorát a Továbbra kattintva találjátok.

nojfelszinkron1.jpg

Tovább

Összeállt A Konyhafőnök VIP döntős mezőnye

A héten lezárult A Konyhafőnök VIP középdöntője és ezzel véglegessé vált, hogy mely versenyzők jutottak a döntőbe, és kik azok, akikhez csak egy fakanálnyújtásnyira került a 10 millió forintos főnyeremény. A Konyhafőnök celeb évada negyedik hete látható az RTL Klub képernyőjén és nem igen akad a nézettséget tekintve sem ellenfele. Az utolsó adáshét, azaz a finálé azonban még hátra van. A Továbbra kattintva mutatjuk a döntősök névsorát, és szavazni is tudtok arról, hogy Ti kit szeretnétek a győztesként látni.

konyhafonokvip3.jpg

Tovább

Az AXN megtalálta a magyar Jack Sparrow-t

A Disney felkérésére forgatott promófilmet A Karib-tenger kalózaihoz az AXN.

karibtengerkalozaiaxnpromo.jpg

Nemsokára moziba kerül A Karib-tenger kalózai filmsorozat következő része, a Salazar bosszúja. Ennek apropóján április utolsó hétvégéin (21-én, 28-án és 29-én) az AXN-en is levetítik a kultikus kalóztörténet eddig készült négy epizódját, és ehhez, a Disney megkeresésére forgatott saját, kreatív reklámanyagot a tévécsatorna. A Tovább mögött található promóban azt láthatjuk, milyen egy igazi fanatikus, és hogyan rúgja fel a munkahelyi etikettet a magyar Jack Sparrow.

Tovább

Romantikus és sci-fi sorozatokkal bővül a magyar HBO kínálata

Már korábban is előfordult, de az elmúlt pár hónapban vált igazán rendszeressé, hogy az HBO-ra érkező újdonságok az amerikai premierrel egy időben, de néha még azt is megelőzve felkerülnek a tévéadó online felületére, az HBO GO-ra. Ez az a szolgáltatás, ami minden HBO előfizető számára elérhető, és melyen sok sorozat első epizódja regisztráció nélkül megtekinthető.

hbogoujdonsagok1.jpg

Az HBO GO-n már jóval a hazai tévés premier előtt elérhető volt magyar nyelven például Az ifjú pápa teljes első évada, de a Tom Hardy nevével fémjelzett Tabu, a dán Szívtelen, vagy A pokoltól délre (South of Hell) is a tévés bemutatónál előbb nézhetővé vált eredeti nyelven, magyar felirattal és vagy szinkronnal is. Megelőzi majd a tévés premiert áprilisban A szolgálólány meséje, május végén a Twin Peaks és júliusban a Trónok harca is. De ez nem minden. A Továbbra kattintva mutatjuk, milyen új sorozatok érkeztek most.

Tovább

Megérkeztek az első hivatalos fotók a Trónok harca hetedik évadához

Július 17-én indul a Trónok harca, az HBO legsikeresebb sorozatának utolsó előtti, azaz hetedik évada. A hét részes etap minden korábbinál később, nyár közepén startol, ezzel feszítve még tovább a rajongók idegeit, hiszen a soron következő részekben tényleg megérkezik az ezidáig emlegetett Tél. Az idehaza az amerikai premierrel egy időben, feliratosan debütáló új évadhoz most kiadott az HBO pár fotót, ezeket találjátok meg a galériában, ha itt a lenti képre kattintotok. A Tovább mögött pedig megnézhetitek az új évad szinkronos előzetesét.

Tovább

Szinkronhangok: Géniusz (Genius)

A FOX és a NatGeo műsorán egyszerre debütál április 23-án este 9 órakor a National Geographic legújabb saját gyártású produkciója, az Albert Einstein életéről szóló Géniusz, melynek első évada tíz részes lesz. A Walter Isaacson "Einstein - Egy zseni élete és világa" című könyve alapján készített sorozat főszereplőjét az Oscar-díjjal is jutalmazott ausztrál színész, Geoffrey Rush alakítja.

geniuszszinkron4.jpg

A Géniusszal bepillantást nyerhetünk a legendás tudós életébe. Megtudhatjuk, hogyan vált a Svájci Szabadalmi Hivatal egyik éles eszű alkalmazottjából a 20. század legjelentősebb elméleti fizikusa, emellett megnézhetjük, melyek voltak pályafutásának legfontosabb állomásai és melyek magánéletének legérdekesebb eseményei. A sorozat első része ugyan a FOX-on is adásba kerül, de a folytatás már kizárólag csak a NatGeo műsorán lesz látható, vasárnap esténként.

A Géniusz főszereplőit alakító színészek között Geoffrey Rush mellett megtaláljuk fiatal Einsteinként Johnny Flynnt, a Trónok harca Roose Boltonját, Michael McElhattont, A Grace klinikából és a 11.22.63-ból is ismert T.R. Knightot is, valamint egy kis szerepben feltűnik Téby Zita, akit pár éve a Fapadban is láthattunk. Ő alakítja Albert Einstein egyik rokonát, Ilse-t. A Géniusz magyar hangjainak névsorát a Továbbra kattintva olvashatjátok el.

Tovább

Színész, szépségkirálynő, időjós és egy magyar nemes is Ázsiába utazik

Az Ázsia Expressz - A sárkány útja című új, TV2-s műsorban hét sztárpár próbálja meg teljesíteni a több mint ötezer kilométer hosszú, Vietnamból induló és Thaiföldig tartó utat, miközben költőpénz gyanánt csak napi egy dollárt kapnak. A játékosoknak az út során minél gyorsabban el kell eljutniuk a kijelölt állomásokra és menet közben különféle feladatokat is meg kell majd oldaniuk. A műsor házigazdája Ördög Nóra lesz, a versenyzőket alkotó sztárpárok neveit pedig a Továbbra kattintva olvashatjátok el.

azsiaespressz2.jpg

Tovább

Virtuális séta Albert Einstein otthonában

Indul a Géniusz című sorozat

Április 23-án, este 9 órakor debütál idehaza a National Geographic Channel legújabb saját gyártású sorozata, az Albert Einstein életéről szóló Géniusz, melynek főszereplőjét, magát Einsteint, az Oscar-díjas színész, Geoffrey Rush alakítja. A tíz részes sorozathoz a tévéadó több különleges promóciós anyagot is készített: az Allee-ban például nyitottak egy interaktív kiállítást, erre a linkre vagy a lenti képre kattintva pedig virtuálisan körbenézhetünk a legendás fizikus otthonában.

einsteinotthona.png

Szinkroninfó: Ő lesz Semir új társának magyar hangja

Ha nem számoljuk a legelső pár epizódot, akkor az RTL Klubon most vasárnap, április 23-án startoló új Cobra 11 évadban kapja meg Semir a hetedik nyolcadik társát. A jelenleg közel 300 epizódból álló német akciósorozat főszereplőjét, Semir Gerkhant alakító Erdoğan Atalay 1996 óta töri rommá a német autókat. Ez nem kis teljesítmény. Új társát, Pault - aki a 21. évadban csatlakozik a Cobra 11-hez - Daniel Roesner alakítja, a magyar hangja pedig Moser Károly lesz.

cobra11semirujtarsaszinkron2.jpg

Tovább

Bréking! Velük indul újra a Morning Show

A Class FM volt az elmúlt jó pár évben az ország leghallgatottabb rádiója, köszönhetően elsősorban a hétköznap reggelente jelentkező Morning Show-nak. 2016. november 19-én azonban lejárt az országos sugárzást lehetővé tevő frekvenciaengedélyük, és mivel a Médiatanács nem hosszabbította meg ezt újabb öt évre, ezért a rádió vezetősége úgy döntött, hogy internetes rádióadóként működteti tovább a Class FM-et.

ujmorningshow.jpg

A Morning Show-t sikerre vivő műsorvezetők, Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani tavaly decemberben bejelentették, hogy Reggeli Show néven a több éves szünet után újrainduló Rádió 1-en térnek vissza, nem sokkal előttük pedig két másik oszlopos Class FM-esről, Vágó Pirosról és Abaházi Csabáról is kiderült, eligazolnak a Sláger FM-hez.

A Class FM tulajdonosa, akié a Morning Show név is, viszont nem tett le arról a tervéről, hogy immáron online rádióműsorként visszahozza egykori húzó produkcióját. Pár hete már lehetett arról olvasni, hogy Stohl Andrással indul újra a műsor, de most jelentették be hivatalosan, hogy Stohl András, Janklovics Péter humorista és Pataki Zita, az RTL Klub időjósa alkotja majd az új csapatot. A megújult Morning Show április 20-tól minden hétköznap délelőtt, 6 és 10 óra között jelentkezik majd, és kizárólag online lesz elérhető.

Fotó: classfm.hu

Májustól ismét új időpontba kerül a Szulejmán

Igazán megdolgoztatják a tévéadók a török sorozatok nézőit, hiszen kevés kivételtől eltekintve nincs olyan produkció, amely ne váltott volna két évad között, vagy akár egyik hétről a másikra vetítési időpontot. A szultána kálváriájáról sokat cikkeztünk, de most egy "jó" hírről számolhatunk be a kvázi elődsorozattal kapcsolatban.

szulejmanujidopont2.jpg

Azzal, hogy véget ér A Konyhafőnök VIP, ismét átalakul az RTL Klub főműsoridős kínálata. Nem kell nagy változásra számítani, nagyjából minden marad úgy, ahogy most is van. A főzős műsor helyére május 2-tól azonban a Házasság első látásra című párkereső reality kerül, és mivel ennek az adásai rövidebbek lesznek, mint A Konyhafőnöké, ezért az utána levő sorozatok mind korábban kezdődnek majd. Így május 3-tól a Szulejmán aktuális epizódjai nem 22:35-től, hanem már 21:55-től képernyőre kerülnek.

Fotó: RTL Klub

Dominic Monaghan: Eltört már néhány csontom, megvágtam magam, de sosem múlt el a vonzalom

A Viasat Nature műsorán debütál a Lost - Eltűntek című sorozatból és A Gyűrűk Ura filmtrilógiából is ismert színész saját fejlesztésű műsorának, a vadállatokat bemutató "Dominic Monaghan és a vadak" (Wild Things with Dominic Monaghan) nevű dokumentumsorozat legújabb évada.

dominicmonaghan6.jpg

A berlini születésű, de angol nemzetiségű színész aktív környezet- és állatvédő, ezen műsorában pedig Földünk legveszélyesebb és legnehezebben megtalálható élőlényeinek nyomában jár. Megvizsgálja a veszélyesnek kikiáltott állatokról szóló mítoszokat, hiedelmeket, és kísérletet tesz arra, hogy megcáfolja azokat, méghozzá mindezt az állatok természetes élőhelyén.

A színész-műsorvezető elárulta, hogy milyen sérüléseket szerzett a forgatás során, melyik volt számára a legcsodásabb pillanat, és elmesélte, milyen állatokkal is él együtt. A Viasat Nature-ön április 24-én, este 7 órakor új évaddal folytatódó műsor házigazdájával készült interjú magyar fordítását csak itt, nálunk olvashatjátok. Dominic Monaghan magyar hangja az új évadban Sarádi Zsolt lesz.

Tovább

Less bele premier előtt a VIASAT3 új műsorába

Ma este fél tízkor indul a VIASAT3 vadonatúj napi realityje, a brit Ex on the Beach és az idehaza jól ismert Éden Hotel szerelemgyereke, az Exek az édenben. A paradicsomi környezetben, az indonéziai Bali szigetén forgatott párkereső műsor közel sem lesz tipikus; a játékosokhoz ugyanis nem számukra ismeretlen emberek, hanem saját exeik költöznek majd be hétről hétre. Lesz is jó néhány bonyodalom, ez szinte biztos. A Bódi Sylvi vezetésével érkező műsorról bővebb infókat itt találtok, a TOVÁBB-ra kattintva pedig megnézhettek egy részletet a ma startoló valóságshowból.

exekazedenbenreszlet1.jpg

Tovább