Korábban kezdődik az év utolsó Szulejmán epizódja

2017. december 17. - Jasinka Ádám

Az ősz folyamán igencsak rájárt a rúd azokra a tévénézőkre, akik a Szulejmánt nem felvételről, hanem élőben követték. A sorozat ugyanis szinte hétről hétre új kezdési időpontba került, hol 5 perccel, hol fél órával csúszott későbbre. Ennek az volt az oka, hogy az RTL Klubon idén ősszel egymást váltva három napi újdonság is látható volt.

szulejmanujidopont2_1.jpgSzulejmán is örül a hírnek (fotó: RTL Klub)

Tovább a cikk folytatásához.

Megtört szívek - Az utolsó forgatási nap a szinkronban (videó)

2017. december 16. - Jasinka Ádám

2016. február 15-én debütált hazánkban a Megtört szívek című török sorozat és nagyon hamar nézők százezreit ültette napról napra a képernyők elé. 2017. december 16-án, másfél évvel az indulás után ma véget ért a Gürpinar család története. Ősz elején volt lehetőségünk részt venni a széria utolsó részeinek szinkronfelvételén, erről készítettünk egy kis kulisszák mögötti anyagot, amiben a karakterek magyar hangjai is mesélnek.

megtort_akos2_masolata.jpg

Tovább a cikk folytatásához.

Idén nem az RTL Klubon lesz karácsonykor a Reszkessetek, betörők!

2017. december 14. - Jasinka Ádám

Pár hete még úgy tudtuk, hogy 2013 után ismét nem kerül képernyőre december 24-én este a karácsonyi időszak talán legkedveltebb filmje, a Reszkessetek, betörők!. Ma azonban bejelentették, hogy idén sincs karácsony Kevin nélkül, csak a rosszcsont fiú ezúttal nem az RTL Klub képernyőjén tesz keresztbe a betörőknek.

reszkessetek_betorok_tv2_2.jpg

Tovább a cikk folytatásához.

Szinkronhangok: Fordulat: Washington kémei (Turn: Washington's Spies)

2017. december 14. - Jasinka Ádám

December 14-én, 12 órakor debütál az Epic Drama műsorán dupla résszel a Fordulat: Washington kémei című történelmi drámasorozat. A történet főszereplője egy keményen küzdő New York-i farmer, aki gyerekkori barátaival együtt megalakítja a Culper-hálózatot, Amerika első kémhálózatát. A függetlenségi háború idején játszódó sorozatban nem csak a csatatéren, hanem a háttérben zajló eseményeket, az emberi sorsokat is megismerjük.

fordulatszinkron.jpg

A Fordulat: Washington kémei péntek esténként jelentkezik új részekkel.

Tovább a cikk folytatásához.

Szinkronhangok: Borgia (Borgia)

2017. december 13. - Jasinka Ádám

December 19-én, 21.55-kor debütál dupla résszel az Epic Drama műsorán a Borgia című sorozat, amely nem keverendő össze a hasonló címet viselő, Jeremy Irons főszereplésével hazánkban forgatott Borgiákkal. A Borgia egy európai koprodukció, a történet főszereplője pedig Rodrigo Borgia, akit a hatalom utáni vágya a kor akkori központjának, Vatikánnak az élére juttatja. Pápaként az ő nevéhez fűződik a katolikus egyház leghírhedtebb időszaka.

borgiaszinkron.jpg

A szinkrontörténet érdekessége, hogy mind a Borgiáknak akkor, mind a Borgianak most - Aprics László a szinkronrendezője.

Tovább a cikk folytatásához.

Egy török sorozat címe is ott van az év legkeresettebb szavai közt

2017. december 13. - Jasinka Ádám

A Google minden évben közreadja azon elemek listáját, amit az egyes országokban a legtöbbet kerestek a felhasználók. Magyarországon 2017-ben a sportesemények közül a hazánkban megrendezett úszó világbajnokságot kattintották a leginkább, de sokakat érdekelt az Az című mozifilm, vagy bármilyen, csirkemellből készült étel receptje is. A szórakoztató műsorok toplistájában azonban még több érdekességet találunk.

Tovább a cikk folytatásához.

Közel 10 órányi Bud Spencer és Terence Hill filmmel búcsúztatja az évet az RTL Klub

2017. december 12. - Jasinka Ádám

Tavaly már magasra tette a lécet az RTL Klub azzal, hogy egymás után négy darab olyan filmet tűzött műsorára az év utolsó napján, melynek főszerepeiben Bud Spencert és/vagy Terence Hillt láthattuk. A közel hét órányi olasz filmadagra idén rátesznek még egy lapáttal és hat részesre, majdnem tíz óra hosszúra bővítik a pofonmaratont.

rtlklub_szilveszter_2017_maraton.jpg

Tovább a cikk folytatásához.

Három országos sorozatpremierrel indítja 2018-at a VIASAT3

2017. december 11. - Jasinka Ádám

A sorozatrajongók jövő év elején sem maradnak újdonságok nélkül, ugyanis a VIASAT3 rögtön három országos premierrel kezdi meg 2018-at. Érkezik egy vadonatúj vígjátéksorozat, egy többszörösen díjnyertes dramedy, valamint egy újabb szuperhősös széria is.

viasat3_premierek_2018_jan1.jpgSzeplőtelen Jane (fotó: VIASAT3)

Tovább a cikk folytatásához.

Karácsonykor indul a Honfoglaló a Dunán

2017. december 11. - Jasinka Ádám

November elején érkezett a hír, hogy tévés vetélkedő készül a legnépszerűbb magyar online játékból, a Honfoglalóból. A műsor januártól lesz napi rendszerességgel látható a közmédia képernyőjén, de az év utolsó hetében különkiadásokkal, ismert emberekkel felvezetik a régóta várt produkciót.

honfoglalo_logo2.png

Tovább a cikk folytatásához.

Távozhat a TV2 egyik ismert műsorvezetője

2017. december 11. - Jasinka Ádám

Az elmúlt két évben rendszeresen láthattuk a TV2 különféle műsoraiban. Zsűritag volt a Kismenőkben és jelenleg is az a Sztárban sztár +1 kicsiben, versenyző volt A Nagy Duettben, valamint Csonka András oldalán is vezette a Drágám, add az életed! című szórakoztató műsort is. Ábel Anita szerződése azonban jövő év elején lejár.

abel_anita_szerzodes.jpg

A színésznő a Blikk információi szerint nem hosszabbította meg a februárban lejáró szerződését és előreláthatóan a jelenleg is futó Sztárban sztár +1 kicsi lesz az utolsó TV2-s munkája. Az újság megkereste a tévécsatornát is, ahol megerősítették az információt: "Nem állapodtunk meg Anitával a folytatásról, de ez nem jelenti azt, hogy ne tűnhetne fel a jövőben a TV2 Csoport csatornáin".

Szinkronhangok: Színtiszta siker (White Famous)

2017. december 10. - Jasinka Ádám

November 24-én, péntek este debütált a hazai HBO3-n a Színtiszta siker című komédia, melynek főszereplője egy tehetséges, fiatal, afro-amerikai komédiás, akinek csillaga egyre magasabbra emelkedik a stand-up komédia égboltján. Az igazi sztárrá válás útja azonban sosem könnyű és kudarcoktól mentes, ezért a főhősnek minden ügyességére szüksége van ahhoz, hogy megtalálja a helyét, megőrizze hitelességét.

szintisztasikerszinkron.jpg

Tovább a cikk folytatásához.

Váratlanul visszalépett A Dal 2018 egyik indulója

2017. december 09. - Jasinka Ádám

Pár napja derült ki, hogy A Dal január 20-án kezdődő új évadában kik ülnek majd a zsűriasztal mögött, kik lesznek a műsorvezetők, valamint hogy melyik harminc dal jutott be az élő show-kba, azaz kik közül kerülhet ki az az egy, amely Lisszabonban képviselheti Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon. Ma azonban az egyik produkció bejelentette, mégsem indul a műsorban.

adal_2018_visszalepes.jpg

Tovább a cikk folytatásához.

A világ egyik legnézettebb filmjét mutatja be az RTL Klub

2017. december 08. - Jasinka Ádám

Magyarországon most hétvégén lesz először látható országosan fogható tévécsatornán a világot pár éve lázban tartó és az utóbbi évek legmagasabb jegybevételét hozó mozifilm, a Csillagok háborúja 7. - Az Ébredő Erő. Az űreposz 2015-ben bemutatott része több mint 2 milliárd dollárt termelt a mozipénztáraknál, ezzel pedig minden idők harmadik legnézettebb filmje lett az Avatar (2,8 milliárd) és a Titanic (2,1 milliárd), azaz két, James Cameron rendezte film mögött.

star_wars_ebredo_ero_rtl_klub.jpg

Az RTL Klub műsorán az elmúlt hetekben képernyőre került az első hat Csillagok háborúja-film, most vasárnap, december 10-én 20.20-tól pedig megnézhetjük Az Ébredő Erőt, december 13-tól pedig mozikba kerül a legújabb Star Wars, Az Utolsó Jedik.

Idehaza még nem látott sorozatokkal indul jövő héten egy új magyar tévécsatorna

2017. december 07. - Jasinka Ádám

A nagyívű drámasorozatok rajongói számára lehet első számú választás a hazánkban is december 14-én induló vadonatúj tévécsatorna. Az Epic Drama műsorán ugyanis a jól ismert címek mellett több százórányi premier tartalom lesz látható. Mutatjuk az első újdonságokat.

epic_drama_indulo_kinalat2.jpg

Tovább a cikk folytatásához.

Lehet, hogy idén nem lesz Reszkessetek, betörők! karácsonykor?

2017. december 07. - Jasinka Ádám

Vannak filmek, amik megkerülhetetlenek egy-egy ünnep alkalmából. A karácsonyi időszakban ilyen többek között a Sissi-trilógia, az Igazából szerelem vagy például a Reszkessetek, betörők!. Azonban előfordult már, hogy ezek közül nem mind volt látható a tévében.

reszkessetek_betorok_tv2.jpg

Tovább a cikk folytatásához.