Három éve tartó sorozat szakad meg idén nyáron a TV2-n

2018. június 20. - Jasinka Ádám

Az Álmodj velem!, a TV2-n jelenleg is minden hétköznap délután látható telenovella júniusban hazánkban is befejeződik, azonban ezzel egy időben nem csak ez a széria ér véget, hanem megszakad egy évek óta tartó sorozat is. A TV2-re ugyanis az elmúlt években egymás után érkeztek az új, Magyarországon még nem vetített latin-amerikai produkciók, most viszont egy olyan telenovellát tűznek majd képernyőre, amit korábban már láthatott a közönség.

victoria_a_rabszolgak_megmentoje_tv2_ismetles.jpgVictoria, a rabszolgák megmentője (fotó: TV2)

A TV2 délutáni, 15 óra 45 perckor kezdődő műsorsávjában a Veronica aranya premierje, azaz 2015. július 23. óta szünet nélkül csak új sorozatok voltak láthatóak. Ennek a majdnem három éve tartó időszaknak lesz most vége, ugyanis július 2-tól kezdve a TV2 a két évvel ezelőtt, az Izaura TV-n bemutatott Victoria, a rabszolgák megmentője című szériát sugározza majd minden hétköznap. A Victoria, a rabszolgák megmentője 61 epizódból áll, így szeptember közepén érkezhet a helyére egy újabb produkció.

Az Álmodj velem előtt olyan premiereket láthatott a közönség a 15.45-ös időpontban mint A sors útjai, az Ana három arca, a Maria, a Szeretned kell és a Veronica aranya, így talán joggal feltételezhették azt a rajongók, hogy ismét egy újdonság lesz látható a tévécsatornán. Sokan pedig egy újabb török szériában reménykedtek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása