SzeressMost és NevessMost néven indít új online csatornákat az RTL

2018. június 14. - Jasinka Ádám

Idén február 1-jén alakult át és kapott új arculatot az RTL Magyarország online videós szolgáltatása, az RTL Most!, melyet az elhelyezett reklámok miatt továbbra is bárki ingyen használhat. A platformon visszanézhetőek az RTL csatornáin futó saját gyártású produkciók (napi és heti sorozatok, showműsorok és vetélkedők egyaránt), valamint az általuk vetített szériák közül is jó néhány elérhető.

Tavaly ősszel az RTL Magyarország vezérigazgatója Vidus Gabriella a Brandfest nevű rendezvényen árulta el, hogy nem csak megújul az RTL Most!, de online tévéadókat is indítanak. Az első tervek között egy gyermekcsatorna szerepelt. A médiavállalat azonban ma bejelentette, hogy 2018 augusztusában egy telenovella és egy szórakoztató csatornát indítanak. Előbbi a SzeressMost, utóbbi a NevessMost nevet kapta.

rtl_most_ket_uj_csatorna.jpg

A két új, online csatorna kínálatáról egyelőre még nem tudni semmit, de az RTL Most!-on jelenleg visszanézhető többek között a Szulejmán, az Elif - A szeretet útján, az Ezel - Bosszú mindhalálig, A Toledo család, az Isten áldjon, Esperanza!, A beépített szépség és az Árva angyal néhány epizódja is, így vélhetően hasonló tartalmakra számíthatunk.

A két új online csatorna indulása előtt, június 15-től a labdarúgó-világbajnokság idejére egy időszakos felület nyílik az RTL Most!-on, amely az RTL Magyarország filmadójának, a Film+ nevét viseli majd. Ezen az online csatornán közel 300 órányi film válik elérhetővé, exkluzív és jól ismert tartalmak, köztük Bud Spencer és Terence Hill mozijait, A király beszédét, a Kontrollt, a Jack és Jillt vagy éppen a Sharknadot is megtaláljuk.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása