Van egy jó és egy rossz hírünk a Szulejmán nézőinek

2018. június 13. - Jasinka Ádám

Május végén írtuk meg, hogy milyen kínálattal készül nyáron az RTL Klub. A Szulejmán, a tévéadó veterán török sorozatának rajongói vélhetően régóta várják már azt, hogy kedvenc szériájuk ismét "normális" időpontban, ne pedig késő éjjel legyen látható szerdánként. Az ő számukra van most egy jó és egy rossz hírünk is.

A jó hír, hogy június 13-tól kezdve korábbi időpontra pakolják a Szulejmánt, a rossz, hogy csak pár perccel indulnak hamarabb az epizódok. Ugyan véget ért A Fal és ezzel kiesett egy napi műsor az RTL Klubról, a Szulejmán mégsem kezdődik jóval korábban. Ennek az oka, hogy a tévécsatorna saját gyártású családegyesítő realityje, a Keresem a családom az eddig megszokott kedd helyett szerdánként, a török sorozat előtt lesz adásban.

A Szulejmán premier epizódjait így nyár elején továbbra is késő éjjel sugározzák, és csak 5-10 perccel kerül korábbi időpontra. Az eddigi 22:50-22:55 helyett 22:40-22:45-től lesz látható. A széria magyar szinkronváltozatának felvételét májusban fejezték be, ami azt is jelenti, hogy hamarosan véget ér idehaza is a sorozat.

Tarts velünk a Facebookon is!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása