Nem készül több adás az egykoron népszerű hazai szórakoztató műsorból

2018. június 06. - Jasinka Ádám

Negyven évvel ezelőtt, 1978-ban indult a köztelevízión a Gálvölgyi Show. A Ki Mit Tud?-on feltűnő, mára ismert és elismert művész, Gálvölgyi János műsora bemutatkozása után 1997-ben átkerült az akkor induló új magyar kereskedelmi adók egyikére, az RTL Klubra, ahol 2012-ig volt rendszeresen látható. A Gálvölgyi Show-ból legutóbb 2015-ben készült új adás, ám az azóta eltelt három évben csak az ismétléseit sugározzák.

galvolgyi_show_vege_madach_koszontes.jpgGálvölgyi János és Szervét Tibor a Furcsa pár tapsrendjénél (fotó: Várady Nikolett)

Bár a műsor hivatalosan nem lett befejezve, sejthető volt, hogy vége. A héten azonban Gálvölgyi János a Blikknek adott villáminterjújában azt mondta: "Elengedtem a Gálvölgyi Show-t. Ennyi volt. Rá kellett jönnöm, kifogytak az írók. Aki le tud írni egy poént, az elment inkább stand-up komikusnak." A színművész május 26-án ünnepelte 70. születésnapját, melynek alkalmából a Madách Színház is felköszöntötte a június 4-i "Furcsa pár" előadás után. A köszöntésről készült fotókat ide kattintva nézhetitek meg.

A Blikk megkereste az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatóságát, akik a következő választ küldték az újságnak: "Az RTL Magyarország a mai napig hatalmas tisztelettel és szeretettel tekint Gálvölgyi Jánosra és egészen kivételes munkásságára, amellyel hozzájárult a televíziónézők szórakoztatásához."

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása