Két évtized után távozik a Barátok közt egyik legfontosabb embere

2018. június 04. - Jasinka Ádám

A Barátok közt az RTL Klub egyik legrégibb műsora, amely idén októberben ünnepli majd indulásának huszadik évfordulóját. A sorozat hosszú éveken keresztül volt a hétköznap esték legnézettebb produkciója, az elmúlt időszakban azonban jócskán lecsökkent a nézettsége, és csak az elmúlt hónapokban tudott némileg stabilizálódni.

fotó: MűsorVízió

Nemrég külön cikkben foglalkoztunk azzal, mit szólt az RTL Magyarország a Barátok közt meglepően gyenge év eleji eredményeihez, és mint a tévéadó válaszából megtudtuk, egyáltalán nincs napirenden a produkció megszüntetése. Ma azonban érkezett egy hír, ami lehet hogy nagy változást hozhat a szappanopera gyártásának életében, ugyanis a SorozatWiki megtudta, hogy távozik a Barátok közt "első embere", a sorozaton 20 éve dolgozó Radnai György, aki a gyártási és gazdasági háttér biztosításáért felelt.

"Radnai György a Barátok közt kezdete óta fontos vezetője a produkciónak. 1998-tól line producerként felelt a sorozat pénzügyeiért és a gyártásért, Kalamár Tamás távozása után nem sokkal pedig a széria mindenre kiterjedő ügyvezető producere lett. Ezen kívül szintén nagyjából három éve a sorozatot gyártó UFA Magyarország ügyvezető igazgatója is" - írja a hírportál.

baratok_kozt_radnai_tavozas_1.jpgA színészek számára vajon mit jelent majd ez a változás? (fotó: RTL Klub)

Az UFA Magyarország készítette az RTL Magyarország számára többek között az X-Faktort és az Istenes Bence vezette gasztroműsort, az RTL2-n képernyőre került Hagyjál főzni!-t is. Radnai György távozásával kapcsolatban a SorozatWiki megkereste a műsorgyártót, akik megerősítették a hírt, valamint elárulták, ki veszi át a távozó szakember helyét:

baratok_kozt_radnai_tavozas_2.jpgHerczeg András (fotó: vigszinhaz.hu)

"Herczeg András, aki legutóbb a Vígszínház produkciós igazgatójaként dolgozott, a sorozat gyártásának nyári leállása után veszi át a line produceri munkakört elődjétől. Radnai György az UFA Magyarország társügyvezetői feladataitól is megválik, ám a vállalat közép-kelet-európai régiójában az új formátumok és a fikciós üzletágak tanácsadójaként továbbra is a cégnél dolgozik majd."

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása