Újabb évadok és teljes sorozatok váltak elérhetővé magyar nyelven

2018. június 03. - Jasinka Ádám

Jó pár hónappal az indulása után elég szép kínálatot halmoztak fel a sorozatrajongók számára a FOX online videótárában. A FOX+-on magyar szinkronnal nézhetjük most már a teljes évadot akár az Így jártam anyátokkal, a 24, A szökés vagy éppen Az Álmosvölgy legendájából. A felhozatal pedig vélhetően még tovább színesedik majd.

harmasosztas_foxplus5.jpg

Június 1-től felkerült a FOX+-ra a 24 összes évada, beleértve a négy év kihagyás után készült, Élj egy új napért! alcímet viselő rövid szezont, és a pár éve forgatott Jack Bauer nélküli kvázi folytatást, a 24: Újratöltve című évadot. Elérhető váltak újabb évfolyamok az Amerikai Horror Storyból, a Family Guy-ból, az X-Aktákból, az Amerikai faterból és a Foglalkozásuk: Amerikaiból is. Újdonságként bekerült a FOX+ kínálatába a Futurama, rögtön öt évaddal, az Atyám, Zorn!, valamint a sokáig a Comedy Centralon futott, idehaza is közkedveltté vált komédia, A nevem: Earl is, négy szezonnal.

A FOX+ kínálatában megtalálható sorozatok és évadok:
The Walking Dead (1-7. évad), Így jártam anyátokkal (1-9.), Outcast (1.), Légió (1.), Wayward Pines (1-2.), Da Vinci démonai (1-3.), 11.22.63 (1.), Empire (1-3.), Atlanta (1.), Dr. Chance (1.), Az Álmosvölgy legendája (1-4.), X-akták (1-9.), Amerikai Horror Story (1-4.), Foglalkozásuk: Amerikai (1-2.), Dr. Csont (1-8.), Amerikai fater (1-12.), Különvélemény (1.), 24 (1-10.), Homeland - A belső ellenség (1-3.), Family Guy (1-10.), Scream Queens - Gyilkos történet (1.), Rosewood (1.), A szökés (1-5.), Futurama (1-5.), Atyám, Zorn (1.), A nevem: Earl (1-4.)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása