A Duna Televízió népszerű sorozatát adja nyáron esténként a TV2

2018. május 31. - Jasinka Ádám

A héten derült ki, hogy június 11-től milyen műsorokkal várja majd a nézőket nyáron az RTL Klub. A tévéadó részletes esti kínálatáról ebben a cikkünkben írtunk. Most pedig lehullt a lepel arról, hogy a legmelegebb hónapokban milyen tartalmat kínál a konkurencia, a TV2.

tv2_nyari_musorrend_2018_1.jpg

A TV2 hétköznap délutánjai változatlanok maradnak: továbbra is látható lesz 15.45-től az Álmodj velem!, 16 óra 50 perctől pedig a Feriha epizódjait sugározzák. A legnagyobb változást a főműsoridős kínálat tartogatja, ugyanis az eddigiekhez képest, június közepétől vélhetően július idusáig, tehát a labdarúgó-világbajnokság idejére premier tartalom nélkül maradnak a TV2 hétköznap estéi.

A Tényeket követően, A Piramis és a Bezár a bazár! helyén ugyanis nem egy újabb vetélkedő, hanem egy sorozat lesz látható, méghozzá az A hegyi doktor - Újra rendel, mely 2010-ben az akkori FEM3-on mutatkozott be, és mely az elmúlt években a Duna Televízió meghatározó, és egyik legnézettebb műsora lett. Sőt, a német széria epizódjainak ismétlését jelenleg is vetítik a Dunán, hétköznap délutánonként.

A hegyi doktor - Újra rendel után a Pénzt vagy éveket! ismétlése lesz látható este 8 órától, majd a Kasza Tibor vezette vetélkedő mögött az Ezek megőrültek! régebbi adásai kerülnek képernyőre 21.25-ös kezdéssel. Az éjjeli, heti kínálat sem tartogat sok újdonságot, zömében sorozatismétlések és filmek lesznek láthatóak a napi produkciókat követően a TV2-n.

A TV2 hétköznapjai június 11-től:
15.45: Álmodj velem!
16.50: Feriha
18:00: Tények
19.00: A hegyi doktor - Újra rendel
20:00: Pénzt vagy éveket! (ismétlés)
21.25: Ezek megőrültek! (ismétlés)
22.35: Filmek és sorozatok

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kata02 2018.06.01. 11:57:52

Csak ismétlések egymás hegyén hátán.....mindig a nézőkön sporolnak !! De a havt tévédijakat azt bezzeg beszedik minden hónapban !!! Így is lehet gazdagodni a tévéadóknak !!
süti beállítások módosítása