Kasza Tibor váltja Majkát a TV2 népszerű műsorában

2018. május 23. - Jasinka Ádám

A tavalyi év egyik meglepetésműsora volt a Televíziós Újságírók Díján a legjobb nagyszabású showműsornak is választott Ninja Warrior Hungary, mely nem csak a kritikusokat, hanem a nézőket is meggyőzte. A folytatás nem is marad el, idén ugyanis érkezik a műsor második évada, melyre majdnem teljesen lecserélik a műsorvezetőket.

harmasosztas_ninja_masodik_evad.jpgFotók: TV2

Az első évfolyamban Till Attila, Majka és Mádai Vivien volt látható. Az idén érkező folytatásra azonban csak Tilla tér vissza. Majka helyére Kasza Tibor érkezik, aki jelenleg A Nagy Duett zsűrijében ül, és nemsokára egy vadonatúj, "párkeresős" műsorral tér vissza a képernyőkre. Mádai Vivien helyére pedig A Piramist vezető Stohl András lánya, Stohl Luca jön, aki szintén nem ismeretlen a TV2 nézői számára.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása