Öt év után tér vissza a tévéképernyőre az egyik népszerű műsorvezető

2018. május 23. - Jasinka Ádám

Több mint öt év szünet után visszatér a tévéképernyőre a kedvelt író, újságíró és műsorvezető, D. Tóth Kriszta, aki az utóbbi években online magazinjával, és a nagy sikerrel futó Elviszlek magammal című online műsorával van jelen a médiában.

D. Tóth Kriszta 2011 és 2013 között vezette a saját nevével fémjelzett talkshow-t a köztévében, és felmondása óta nem is jelentkezett saját tévéműsorral. Az általa - szó szerint - vezetett beszélgetős websorozat, az Elviszlek magammal most ünnepelte 100. adását, és nem sokkal ez után, sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a D. Tóth Kriszta által alapított online magazin, a WMN.hu és a Spektrum Home tévéadó stratégiai együttműködést kötött.

elviszlek_magammal_dtk.jpg

Ennek első lépése, hogy az Elviszlek magammal legnépszerűbb adásai öt hétvégén keresztül képernyőre kerülnek a Spektrum Home-on. Az első két epizód a múlt héten debütált. A válogatás adások után, június 23-tól pedig olyan epizódokat láthat majd a közönség, melyek először a Spektrum Home-on kerülnek bemutatásra. Először szombat és vasárnap este 7 órától, majd június 23. után szombatonként többek között Hegyi Barbarával, Balsai Mónival és Kiss Ádámmal készült beszélgetéseket láthatunk majd.

Az egyenként mintegy félórás adások később hosszabb formában a WMN.hu felületén is elérhetőek lesznek. A Spektrum Home ezzel az együttműködéssel együtt még egy fontos változást bejelentett, felfrissítik az arculatukat és a műsorkínálatot is.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása