Már forgatják az RTL Klub napi műsorának ősszel érkező folytatását

2018. május 17. - Jasinka Ádám

2017 augusztusának végén tért vissza nagyon hosszú, több mint tíz éves szünet után az RTL Klub képernyőjére a világ egyik legjobb reality formátumának tartott Survivor. A műsor 2003 és 2004 között volt látható először hazánkban, Stohl András vezetésével, és az akkor készült két évad egyikében a ma kedvelt és népszerű énekes, az Anna & the Barbies frontembere, Pásztor Anna is versenyzett, aki majdnem meg is nyerte a fődíjat.

survivor_ujevad_forgatas.jpgMár dolgozik a stáb az új adásokon (fotó: Facebook)

A Survivor új évada nem csak nézettségi siker lett, hanem a kritikusok is szerették, ugyanis idén elnyerte a Televíziós Újságírók Díját a reality kategóriában. Az RTL Klub még tavaly év végén jelentette be, hogy a műsor visszatér, most pedig kiderült az is, hogy már javában forgatják az új évadot. Minderről a Survivort gyártó cég, a Paprika Studios írt a Facebook oldalán. A poszt szerint a reality új szezonja ősszel lesz látható.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása