Május végén indul egy új, reklámmentes hazai online videós szolgáltatás

2018. május 16. - Jasinka Ádám

Az elmúlt pár évben hazánkban is egyre többen kezdték el használni a különféle legális, online videós szolgáltatásokat. A Magyarországon elérhető felületek közül talán a legismertebb a Netflix és az HBO GO, melyeken például több százórányi film és sorozat közül válogathatnak a nézők. Ám előbbin egy-két produkciót leszámítva nem érhető el magyar nyelvű tartalom.

wowster_zimmer_feri.jpg

A május 25-én induló új, hazai online streaming csatorna elsősorban azoknak a nézőknek az igényét szeretné kielégíteni, akik a magyar tartalmakra vágynak. A Wowster oldalon kizárólag magyar gyártók produkcióit szeretnék elérhetővé tenni és bővíteni a jövőben. A május végén induló kezdő kínálatban megtalálható lesz többek között az Indul a bakterház, a Zimmer Feri vagy a Csak szex és más semmi, valamint olyan friss újdonságok is mint például az Egynyári kaland május 26-án induló harmadik évada.

Tervben van, hogy saját gyártású tartalmakkal is jelentkeznek majd, de külföldi sorozatok magyar szinkronizálást egyelőre nem tervezik. A Wowster reklámmentes, biztonságos és legális. Az előfizetés díja 1980 forint havonta, ezért korlátlan számú filmet vagy sorozatot lehet megnézni. Ha valaki viszont csak egy-egy filmet szeretne "kölcsönözni", arra is van megoldás filmenként 300 és 800 Ft közti áron.

A legelső előfizetéshez most két hetet ajándékba ad a szolgáltató, azaz az előfizetők másfél hónapig férnek majd hozzá a teljes filmadatbázishoz a wowstermovie.com-on.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása