A Tanárban tűnt fel A Fal ajánlójában Piramis-dalt éneklő takarítónő

2018. május 13. - Jasinka Ádám

Idén februárban folytatta új részekkel vadonatúj gameshow-ját, A Falat az RTL Klub, mely a novemberi előbemutató után már minden hétköznap este adásba került. A Fal és a TV2-n nagy sikerrel vetített A Piramis között kialakult éles nézettségi versenyről, utóbbi fölényéről és a csatornák közti "üzengetésről" volt hangos a sajtó év elején. Emlékezzünk csak milyen plakátokat helyezett ki az RTL Klub városszerte, és milyen "rejtett" utalás volt A Fal első ajánlójában.

afal_tanar_takaritono.jpgCsombor Teréz balra A Tanárban, jobbra A Fal előzetesében

Az ominózus előzetesben A Fal díszlete előtt egy takarítónő énekelt részletet a Piramis együttes egyik dalából, aki pár hónappal később újra feltűnt az RTL Klubon. Csombor Teréz színművész, a kecskeméti Katona József Színház társulatának tagja az előzetes után a tévécsatorna saját gyártású sorozatában, A Tanár hatodik részében is szerepelt, és újfent takarítónőt alakított. A Fal május 14-én egyébként visszatér az RTL Klubra, és hétköznap esténként új részekkel lesz látható.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása