Hiányzik a Végtelen szerelem? Ezekben a sorozatokban és filmekben láthatod a három főszereplőt

2018. május 13. - Jasinka Ádám

2016 novemberében indult hódító útjára hazánkban a Duna Televízió műsorán a Végtelen szerelem című török sorozat. A szép szerelmi történetről viszonylag hamar kiderült, hogy tele lesz szívfacsaró és megrázó pillanatokkal. Emir nem ismert kegyelmet, és kérlelhetetlenül a török sorozatok leggonoszabb figurájává vált. Megláthattuk az emberi oldalát, a motivációját, és ettől - meg persze a remek színészi játéknak köszönhetően - emelkedett ki a sablonos gonosz karakterek közül.

vegtelen_szerelem_szereplok_ajanlo_7.jpg

Másfél évvel a magyar bemutató után idén áprilisban véget ért a sorozat, és bár sokan reménykedtek abban, hogy boldog befejezés születik, a készítők egy igazán brutális megoldással tettek pontot Nihan, Kemál és Emir szerelmi történetének végére. Nem is csoda, hogy a nézőket, rajongókat a finálé után napokkal később is foglalkoztatta ez a vég, és azonnal elkezdtek hiányozni számukra a szereplők.

Bár a Végtelen szerelem két évad után véget ért, és nem készül folytatása, a három főszereplőt több másik sorozatban és filmben is láthatjuk. Az ő munkáikat vettük szemügyre.

Burak Özcivit

Mielőtt Burak Özcivit "mindenki Kemálja" lett volna, itthon először a Szulejmán című sorozatban láthattuk, és bajusszal Bali bégként ismerhettük meg. Pályája modellként indult, 2005-ben meg is nyert egy török szépségversenyt, majd pár éven belül már beszippantotta a sorozatok és a filmezés világa.

vegtelen_szerelem_szereplok_ajanlo_6.jpgCalikusu (Madárka)

Legelső nagy munkája a 2007-es Musallat (Elárasztott) című filmben volt, mely egy fantasy horror, amiben az egyik főszereplőként Buraknak természetfeletti lényekkel kell szembeszállnia. Ezután négy, hazánkban talán nem is ismert sorozat következett 2007 és 2010 között: Zoraki koca (Erőszakos férj), Baba ocagi (Apa becsapott), Ihanet (Árulás) és Kücük Sirlar (Kis uram).

vegtelen_szerelem_szereplok_ajanlo_5.jpgA Can Feda című filmben

A Szulejmános vendégszereplés után dolgozott a Calikusu-n (Madárka), amit szintén nem láthattunk még egyik hazai tévécsatorna műsorán sem. A Madárka érdekessége, hogy partnere benne Fahriye Evcen, későbbi felesége. Burak a Végtelen szerelem alatt sem pihent, elkészített két részt a Kardesim Benim (Testvér vagyok) című romantikus komédiából, idén áprilisban pedig bemutatott egy új, háborús filmet, a Can Feda-t (Fedezhet).

Neslihan Atagül

Neslihan Atagül 2006-ban tűnt fel az Ilk Ask (Első szerelem) című filmmel, ahol együtt szerepelt többek között Halit Ergenccel, Okan Yalabikkal, Vahide Percinnel, a Szulejmán későbbi sztárjaival is. Legelső nagyobb sorozatos munkája a Törökországban öt éven keresztül vetített Yaprak Dökümü (Lehulló falevelek) volt, ahol 2008 és 2009 között mintegy 34 epizódban volt látható. Ezután két kisebb széria, a Canim Baba (Drága apa) és a Hayat Devam Ediyor (Az élet nem áll meg) következett.

vegtelen_szerelem_szereplok_ajanlo_3.jpgAraf (A pokol kapujában)

2012-ben mutatták be az Araf (A pokol kapujában) című török filmdrámát, melyben a főszereplőt, egy olyan lányt alakít, aki a nagyváros pezsgésétől, szinte minden lehetőségtől távol, a peremvidéken kénytelen élni, fiatalon keményen dolgozni. Neslihan ebben a filmben nyújtott alakításával több díjat is nyert. Az igazi áttörést és országos ismertséget a 2013-ban bemutatott, két évadot megélt széria, a Fatih Harbiye (Közöttünk) hozta meg számára, melyben leendő férjével, Kadir Doguluval játszotta a főszerepet.

vegtelen_szerelem_szereplok_ajanlo_4.jpgA Dip című sorozatban

Ezután, 2015-ben került a mozikba A szultána egykori sztárjával, Ekin Koccsal közösen forgatott romantikus filmje, a Senden Bana Kalan (Mi marad utánad?), majd ugyanebben az évben debütált a Végtelen szerelem is. A sorozatfinálé után, kis pihenőt követően máris újabb produkcióban kapott szerepet, ugyanis egy tudóst alakít a török online "tévéadón", a puhutv-n jelenleg is látható Dip című szériában.

Kaan Urgancioglu

A három főszereplő közül Kaan Urgancioglu kezdte legkorábban a színészi pályáját, ráadásul egyből egy címszereppel, a 2002-ben bemutatott, de mindössze csak hét epizódot megélt Karaoglan-ban. A történet Karaoglan-ról, az azonos című, népszerű török történelmi képregénysorozat főhőséről szólt. Ezt követően több szériában is feltűnt, hol kisebb, hol nagyobb szerepben.

vegtelen_szerelem_szereplok_ajanlo_1.jpgA Karaoglan című sorozatban

Játszott például a Kampüsistan-ban, az Avrupa Yakasi (Európai oldal) című kedvelt vígjátéksorozatban, a hazánkban is bemutatott Son-ban (Hazugságok gyűrűjében) és 2003-tól 2015-ig, a Végtelen szerelem premierjéig elképesztően sok produkcióban, minisorozatban is szerepet kapott.

vegtelen_szerelem_szereplok_ajanlo_2.jpgAz A.S.K. című sorozatban, mellette Nebahat Cehre

Filmjei közül az egyik legismertebb a 2008-as Son Ders (Az utolsó lecke), mely a Szerelem és egyetem alcímet viseli. A legújabb filmes munkája is már "régi", 2015-ös. Kaan az, aki Burakkal ellentétben és Neslihanhoz hasonlóan a Végtelen szerelem alatt nem vállalt más forgatást. Azonban ő sem pihent sokat a finálé után, mivel egy idén érkező, vadonatúj amerikai akciósorozatban, a Tom Clancy's Jack Ryanben játszik majd egy Deniz nevű figurát, akiről egyelőre még nem sokat lehet tudni.

Tarts velünk a Facebookon is!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Perencsei Zsolt 2019.02.22. 18:20:42

Nagyon hiányzik mindegyik szereplő azt szeretném. Kèrdezninlesz e 3 èvad mert őrülnèk
süti beállítások módosítása