Világhírű spanyol énekes segíti az egyik hazai tehetségkutatót

2018. május 12. - Jasinka Ádám

Négy évvel ezelőtt, 2014 őszén debütált a köztelevízió képernyőjén a világ talán első komolyzenei tehetségkutató műsora, a Virtuózok. A hazai fejlesztésű produkcióból jelenleg a negyedik évadot láthatja a magyar közönség, és hamarosan külföldön is bemutatkozik a Virtuózok.

placido_domingo_virtuozok.jpg

A tehetségkutató licenszjogait a Fulwell 73 nevű produkciós vállalat szerezte meg, hogy elkészítse a műsor nemzetközi verzióját, elsőként az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban. Így a Honfoglaló után - melynek elkészítési és forgalmazási jogait egy francia műsorgyártó cég vette meg - egy újabb köztévés produkció ért el nagy sikert, és kerülhet képernyőre külföldön is.

A Virtuózok nemzetközivé tételét pedig a híres spanyol operaénekes, Plácido Domingo is segíti, aki részvénytulajdonos lett abban a cégben, mely a műsorformátum nemzetközi jogainak tulajdonosa. "Remélem, hogy a Virtuosos Holding Ltd. aktív részvényeseként, tapasztalatommal és kapcsolataimmal személyesen is további támogatást nyújthatok mind a felfedezett tehetségeknek, mind a vállalat vezetőségének" - nyilatkozta a művész.

Forrás: MTI

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása