Külföldön is bemutatják a Honfoglalót

2018. május 10. - Jasinka Ádám

Az MTVA és a Show & Game közösen fejlesztett tévéműsort a legnépszerűbb, hazai online stratégiai játékból, a Honfoglalóból. A vetélkedő 2017 karácsonyán, ismert emberekkel debütált a Duna Televízió műsorán, majd idén januártól már civil versenyzőkkel folytatódott. A Honfoglaló jelenleg is látható a Dunán, ám a nézettsége kifejezetten gyenge, és pár hete ráncfelvarráson is átesett a műsor.

Vajon ki lesz a "francia Szente Vajk"? (fotó Bara Szilvia)

A hamarosan gyereknapi különkiadással jelentkező produkció azonban kétségtelenül nagy sikert ért el, ugyanis az egyik legnagyobb francia műsorgyártó, az Adventure Line Productions megvásárolta a Honfoglaló gyártási és terjesztési jogait Franciaországra, Belgiumra, Svájcra, Andorra francia nyelvű területeire és egyes afrikai államokra. A műsorgyártó cég tervei szerint a Honfoglalót a francia köztelevízió számára készíti el.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása