Indul a Konyhafőnök Szuperdöntő (videó)

2018. május 07. - Jasinka Ádám

Május 4-én este Böröcz Zsófia győzelmével ért véget az ötödik olyan Konyhafőnök évad, melyben nem ismert emberek és nem is gyerekek mérték össze főzőtudásukat.

akonyhafonok_2018_szuperdonto2.jpgFotó: RTL Klub

A műsor azonban az évadfinálé után még nem vonul pihenőre, ugyanis egy extra hét keretében a korábbi etapok kiesett versenyzői visszatérnek a konyhába, hogy egy Szuperdöntő keretében megküzdjenek újabb 10 millió forintért. A nézők márciusban szavazhattak az interneten arról, mely korábbi versenyzőket látnák viszont, és május 7-én, hétfőn este elindul az öt napos külön küzdelem.

A Konyhafőnök Szuperdöntő hétfőtől péntekig a Híradót követően, 19 óra 05 perctől lesz adásban az RTL Klubon. Ezt követően, május 14-től pedig visszatér A Fal, eddig még nem látott részekkel.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása