A szökés összes epizódja is felkerült magyarul a FOX videótárába

2018. május 02. - Jasinka Ádám

Bár április 30-án egész napos A Simpson-család maratonnal búcsúzott a magyar tévénézőktől a FOX, a Telekommal közösen működtetett online videós szolgáltatás, a FOX+ továbbra is elérhető marad hazánkban. Sőt, ezután is havonta frissül majd újabb szinkronos évadokkal, sorozatokkal.

harmasosztas_foxplus4.jpg

Májusban új tartalomként megérkezett a FOX+ kínálatába A szökés, ráadásul mind az öt évaddal, tehát a tavaly képernyőre került legújabb epizódokat is megtekinthetjük magyar nyelven. További évadok váltak elérhetővé a 24-ből, az Amerikai Horror Storyból, a Dr. Csontból, a Homeland - A belső ellenségből, Az Álmosvölgy legendájából, a Family Guyből és az Amerikai faterből is.

A FOX+ kínálatában megtalálható sorozatok és évadok:
The Walking Dead (1-7. évad), Így jártam anyátokkal (1-9.), Outcast (1.), Légió (1.), Wayward Pines (1-2.), Da Vinci démonai (1-3.), 11.22.63 (1.), Empire (1-3.), Atlanta (1.), Dr. Chance (1.), Az Álmosvölgy legendája (1-4.), X-akták (1-6.), Amerikai Horror Story (1-3.), Foglalkozásuk: Amerikai (1.), Dr. Csont (1-8.), Amerikai fater (1-8.), Különvélemény (1.), 24 (1-6.), Homeland - A belső ellenség (1-3.), Family Guy (1-6.), Scream Queens - Gyilkos történet (1.), Rosewood (1.), A szökés (1-5.)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása