Két tévéadó is bemutatja idehaza ugyanazt a premier sorozatot

2018. május 02. - Jasinka Ádám

Több mint száz magyar nyelvű tévéadó mellett gyakran előfordul, hogy egy sorozatot a hazai bemutató után évekkel később több csatorna kínálatában is megtalálunk, hiszen az azokat működtető vállalatok javarészt ugyanazoktól a forgalmazóktól, ugyanazokról a "piacokról" vásárolnak. Az azonban még így is ritka, hogy egy új szériát két különböző tévéadó is bemutasson.

azifjusheldon_premier2.jpg

A világ egyik legnépszerűbb vígjátékához, az Agymenőkhöz tavaly készült el az első testvérsorozat, mely a széria ikonikus szereplőjének, Sheldon Cooper gyerekkorát ismerteti meg a nézőkkel. A Young Sheldon 2017 őszén debütált az Egyesült Államokban és idén januárban már el is dőlt, tovább folytatódik és érkezik belőle a második évfolyam. Most pedig az is kiderült, hogy hazánkban is képernyőre kerül.

A sorozat "Az ifjú Sheldon" címet viseli majd, és július 15-én debütál a hazai HBO3 műsorán - tudta meg a SorozatWiki. A széria vasárnap esténként tripla résszel lesz látható, az HBO GO nevű online szolgáltatáson pedig már június 1-től elérhetővé válik a sorozat teljes első évada. Az HBO-val nem rendelkezőknek pedig nem kell csüggedniük, ugyanis ősszel a Comedy Centralra is megérkezik az Agymenők előzménysorozata.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása