Kutyás reality-magazin indul az RTL Klubon

2018. április 30. - Jasinka Ádám

A 2017 tavaszán újraindult napi magazinműsor, a Reggeli egyik állandó blokkja "A heti szőrös", melyben hétről hétre bemutatnak örökbe fogadható kutyákat, akik várják leendő gazdájuk és szerető családjuk jelentkezését. A Reggeliben láthatták először a nézők azt a kutyát, aki idén egy saját műsorral tér vissza az RTL Klubra.

pacsi_1.jpgKevin és Molnár Karesz (fotó: Vizslafotózás/Göblyös Péter)

Molnár Karesz egy éve fogadta örökbe Kevint az RTL Klub Reggelijének segítségével, azóta az egész élete megváltozott. „Első kutyásként számos olyan váratlan helyzettel találtam magam szemben, amire semmilyen szakkönyv nem készíti fel az embert. Azt hiszem viszont, hogy a Pacsi!-ban a hosszú évek tapasztalataival rendelkező gazdiknak is tudunk majd újat mutatni."

Az egyre népszerűbb városi kutyás életforma számos kérdést vet fel még a legnagyobb állatbarátok körében is, a Pacsi! című kutyás reality-magazinban Kevin kutya és gazdája ezekre próbálják megtalálni a válaszokat, emellett pedig minél több menhelyi kutyusnak segítenek otthonra lelni.

A műsor egyik különlegessége, hogy a néző is jelen lehet az új családtag és a gazdák első találkozásánál. Olyan intim és megható pillanatok ezek, melyeket hasonló műsor keretében még nem láthattak a tévénézők. A Pacsi! című kutyás reality-magazin május 5-én, 11 óra 05 perckor indul az RTL Klubon, és a nézők ezután minden szombaton pacsizhatnak majd Kevinnel.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása