Közel 24 órás sorozatmaratonnal búcsúzik a magyar FOX

2018. április 30. - Jasinka Ádám

Idén év elején jelentették be, hogy megszűnik a hazánkban 2014 óta jelen levő FOX sugárzása. Nem sokkal a hír után pedig kiderült, hogy a helyén május 1-től kezdve egy vadonatúj filmcsatornát találhatnak majd a tévénézők. A magyar FOX négy év alatt számos premier szériát képernyőre tűzött és folytatott több produkciót is. Ilyen volt a The Walking Dead, A Simpson család, az Empire vagy például Az Álmosvölgy legendája.

Ma, április 30-án azonban befejezi sugárzását a tévéadó, méghozzá különleges módon, közel 24 órás sorozatmaratonnal búcsúzva a hazai közönségétől. A FOX-on ugyanis 00.10-től kezdődően egészen éjfélig A Simpson család 28. és 29. évados epizódjai kerülnek képernyőre.

A FOX sorozatait a rajongók a tévéadó havonta bővülő online videós szolgáltatásán május 1-től kezdve is megtalálhatják. A The Walking Dead pedig ősszel új tévéadón folytatódik, ugyanis az RTL Spike-re érkeznek majd az amerikai vetítéssel egy napon a friss epizódok magyar szinkronnal.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása