Egy ideig ma nyílnak utoljára a táskák az Áll az alkuban

2018. április 27. - Jasinka Ádám

Hosszú kihagyás után tavaly ősszel jelentkezett ismét új részekkel az egyik legnépszerűbb hazai tévés vetélkedő, az Áll az alku. A Gundel Takács Gáborral visszatérő "táskás műsor" pár hónapos szünet után idén tovább folytatódott, és február eleje óta minden hétköznap este közel félmillió embert ültetett a képernyők elé. Az Áll az alku jelenlegi, kilencedik évada azonban ma véget ér, és a helyén április 30-tól kezdve Ördög Nóra új műsora lesz látható.

all_az_alku_evadfinale_2018_tavasz.jpgFotó: TV2

Az Áll az alku szezonfináléja április 27-én, 20 óra 55 perctől lesz látható a TV2-n, arról pedig még nincs hivatalos információ, hogy visszatér-e majd a műsor akár idén, akár jövőre. Az évad indulása előtt kinn jártunk a forgatáson. A Gundel Takács Gáborral készített interjúnkat ezen a linken, a kreatív producerrel, Bányai Gáborral készült interjúnkat pedig ide kattintva olvashatjátok el.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása