Ma láthattuk utoljára a Jóban Rosszban egyik meghatározó szereplőjét

2018. április 24. - Jasinka Ádám

A SuperTV2-n minden hétköznap délben és este is látható a Jóban Rosszban, a TV2 Csoport saját gyártású, napi sorozata. A tizenhárom éve indult szappanoperában április 24-én szerepelt utoljára Bezerédi doktor és az őt megformáló Kedvek Richárd. A színész 2011 nyarán csatlakozott a Jóban Rosszban szereplőgárdájához, és Bezerédi az elmúlt hét évben egyre fajsúlyosabb karakterré, a csillagkúti klinika alapemberévé vált.

jobanrosszban_tavozo_kedvekrichard.jpg

A színész most saját kérésére távozik a sorozatból, az általa játszott pszichológust pedig a történet szerint egy félreértés miatt, a Csillagvirág Klinika társigazgatója rúgja ki a kórházból. „Az első perctől imádtam a forgatás hangulatát, azt a profizmust ahogy napról napra felvesszük a jeleneteket. Kiváló stáb dolgozik a sorozaton, akik közül sokakkal baráti kapcsolatom alakult ki az évek alatt” - mondta Kedvek Richárd.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása