Két nap alatt újra képernyőre tűz egy teljes sorozatévadot az RTL a Coolon

2018. április 17. - Jasinka Ádám

A tévécsatornák előszeretettel készülnek sorozataikból maratoni vetítéssel. Ha a produkció mindösszesen csak nyolc-tíz epizódból áll, akkor nem ritka hogy egy nap, egymás után képernyőre tűzik. Az azonban igencsak ritka, hogy így ismételjenek meg egy olyan évadot, ami több mint 20 részből áll.

drcsont_maraton.jpg

Hamarosan azonban erre látunk majd példát, ugyanis a Cool műsorán két nap alatt újra képernyőre kerül az RTL Klub egykori sikersorozatának, a Dr. Csont teljes negyedik évfolyama. Az évadnyitó április 30-án, 9 órakor lesz látható a Coolon, majd sorban érkeznek utána az epizódok egészen 21 óráig. A maratoni vetítés másnap, május 1-jén 9 órakor folytatódik a 14. résszel, melyet a többi is követ egészen 21 óráig. Akkor ér ugyanis véget az évad 26. epizódja, a finálé.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása