Már lehet jelentkezni a TV2 nagyszabású vetélkedőjének új évadába

2018. április 11. - Jasinka Ádám

Tavaly ősszel a Sztárban sztár mellett egy másik nagyszabású, de nem énekes-zenés showműsorral is jelentkezett a TV2. Az Egyesült Államokban igen népszerű sportvetélkedő, a Ninja Warrior 2017 októberében hazánkban is bemutatkozott, ám meglepetésre nem hétvégén, hanem hétfő esténként volt látható.

ninjawarrior_uj_evad_jelentkezes.jpgFotó: TV2

A Till Attila és Majka vezette műsor roppant népszerű lett a fiatalok körében és nem egyszer igencsak megnehezítette az RTL Klubon látható két napi sorozat, az Éjjel-Nappal Budapest és a Barátok közt dolgát. A hosszú adásokkal több héten keresztül jelentkező sportvetélkedő pedig nem csak a tévénézőket, hanem az újságírókat is meggyőzte, ugyanis 2017 legjobb nagyszabású produkciója a Ninja Warrior Hungary lett a Televíziós Újságírók Díján.

Ezeket összegezve talán nem is meglepő, hogy a műsor folytatódik. A SorozatWiki szúrta ki a tévében leadott első, felhívó ajánlót. A Ninja Warrior Hungary új évadára ezen a linken keresztül lehet jelentkezni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása