Áprilisban véget ér a Duna török sorozata

2018. április 10. - Jasinka Ádám

Közel másfél évvel ezelőtt, 2016 novemberének végén indult a Dunán a Végtelen szerelem. Nihal, Kemál és Emir ármánnyal és meglepően sok gonoszsággal, de ugyanennyi szép és megható pillanattal teli szerelmi története hamar rabul ejtette a nézők szívét. Azonban ahogy az lenni szokott, egyszer minden sorozat véget ér, és most már azt is tudjuk, hogy a Végtelen szerelem fináléja mikor kerül képernyőre.

A sorozat első évadának záró epizódja szombaton volt látható. A második szezon és egyben a széria fináléja azonban a szokott időben, hétköznap este lesz adásban. A két utolsó rész különlegessége, hogy a korábbiaknál majdnem tíz perccel hosszabbak lesznek. Az április 26-án, 18.35-től látható epizód 53 perces, míg a Végtelen szerelem sorozatfináléja, mely április 27-én, pénteken 18.35-kor indul 55 perces lesz.

Tarts velünk a Facebookon is!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása