Új részekkel folytatódik a hazai Comedy Central saját gyártása

2018. április 04. - Jasinka Ádám

A múlt héten derült ki, hogy április elején indul az idén tízéves Showder Klub legújabb évada, melyre többek között Kormos Anett, Szupkay Viktor és Fábry Sándor is visszatér. A hazai stand-up-comedy kedvelői számára pedig érkezett egy újabb jó hír, a legnézettebb hazai humorcsatorna, a Comedy Central most tavasszal folytatja saját gyártású szórakoztató műsorát, a Comedy Clubot.

comedy_club_uj_evad_2018_tavasz.jpgLitkai Gergely a műsor előzetesének forgatása alatt (fotó: RedLemon)

Április 20-tól június 15-ig péntekenként 21 órától kerülnek képernyőre a jól ismert humoristák produkciói. A Comedy Club új évadában láthatjuk majd Litkai Gergelyt, Ráskó Esztert, Csenki Attilát és Felméri Pétert is, a szezonnyitó adásban pedig Kovács András Péter lép színpadra Vihar a biliben című estjének első részével.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása