Fábry Sándor hamarosan újra az RTL-en

2018. március 29. - Jasinka Ádám

Az RTL Magyarország tavaly ünnepelte az RTL Klub indulásának huszadik évfordulóját, idén köszöntik majd a húsz éves Barátok köztöt és most tavasszal egy újabb kerek számnak örülhetnek: tíz évvel ezelőtt került ugyanis először képernyőre a Showder Klub.

showderklub_fabry_visszateres.jpgHosszú kihagyás után ismét fellép a Showder Klubban Fábry Sándor

A 2008. április 7-én indult stand-up-comedy show idén kezdi meg sorban a 21. évadát, mely több különlegességet is tartogat majd a nézők számára. A humoristák új generációja mellett rég nem látott kedvencek is felbukkannak, újra színpadra áll Kormos Anett, Szupkay Viktor és nagy visszatérőként Fábry Sándor is. Az új szezon nyolc adása mellett pedig három "Showder Klub bemutatja" is várja majd a rajongókat.

A Showder Klub legújabb évada április 9-től, hétfőnként 22 órától lesz látható az RTL2-n, emellett a műsor vadonatúj epizódjait péntekenként éjjel az RTL Klubon is megismétlik.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása