Közel 9 óra premier saját gyártást ad majd az egyik héten a VIASAT3

2018. március 28. - Jasinka Ádám

A Konyhafőnök új évadának indulásával egy napon mutatta be új gasztrorealityjét a VIASAT3. A hétköznaponként 20 órától látható Ide süss! első évada azonban két hét alatt véget ér és április 9-én, hétfőn este már egy újabb szezon veszi kezdetét. Ha a második etap is csak tíz adásból áll, akkor április 20-án befejeződhet, de így is lesz egy olyan hét, amikor közel 9 órányi premier saját gyártás lesz látható a tévéadón.

viasat3_tavasz2018_3.jpgFotó: VIASAT3/Sághy Tímea

A VIASAT3-ra ugyanis április 16-án, hétfőn visszatér új adásokkal az Észbontók, mely hétfőtől péntekig 19 órától lesz látható. Az ismételten Kovács Áron vezette vetélkedő tavaly szakítva az addigi hagyományokkal heti egy helyett öt, ám csak félóra hosszú adásokkal jelentkezett. Az idei évadban azonban újabb változásra készülhetnek a nézők: visszatérnek a korábbi hosszú epizódok, de megtartják a napi sugárzást.

viasat3_tavasz2018_1.jpgFotó: VIASAT3/Sághy Tímea

Szintén újdonság, hogy most csak ismert emberek játszanak. Iszak Eszti, Dér Heni, Szandi, Hargitai Bea, Janza Kata, Ábel Anita, Szabó Simon, Gáspár Győző, ByeAlex, Gáspár Laci, Kabát Péter, Kökény Attila, Lakatos Márk és Pintér Tibor. Többek között a belőlük álló celebcsapatoknak kell majd egymással versenyezve kitalálniuk, vajon tudják-e az "észbontók" a kérdésekre a helyes választ.

A pontgyűjtés egy héten keresztül zajlik majd, és a hét végén derül fény arra, hogy melyik csapat nyeri az adott heti játéksorozatot. A nyertes celebcsapat a nyereményét jótékony célra ajánlja fel az általuk választott alapítványnak.

viasat3_tavasz2018_2.jpgFotó: VIASAT3/Udvardi Attila

A két napi műsor mellett április 9-től hétfőnként 21 órától visszatérnek a Feleségek luxuskivitelben, két új főszereplővel, Yvonne Dederick-kel és Polgár Tündével. A VIASAT3 műsorán így az április 16-i héten közel 9 órányi premier saját gyártású műsor kerül képernyőre.

A VIASAT3 saját gyártású szórakoztató műsorai április 16-tól:
19.05: Észbontók
20.00: Ide süss!
Hétfőnként 21.00: Feleségek luxuskivitelben

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása