Kódolatlan hetekkel és három országos tévépremierrel készül a magyar AMC

2018. március 23. - Jasinka Ádám

A magyar tévécsatornák az év minden hónapjában igyekeznek elhozni egy-egy újdonságot, legyen szó idehaza még nem vetített sorozatokról, filmekről, vagy magyarul még be nem mutatott új évadokról. Azonban vannak olyan kiemelt időszakok, mint az ősz vagy a tavasz, amikor a legtöbb premier koncentrálódik. A magyar AMC egy hónapon belül három premierrel szolgál majd, ráadásul kódolatlan időszakban.

amc_tavaszi_premierek_2018_1.jpgTobias Menzies és Ciarán Hinds a The Terrorban (fotó: AMC)

Március 29-én, csütörtökön 22 órakor dupla résszel debütál magyar szinkronnal az AMC műsorán a hazánkban forgatott thriller sorozat, a The Terror, melynek alapját Dan Simmons valós történet ihlette regénye adja. A tíz részes széria az 1840-es években játszódik, amikor a Brit Királyi Haditengerészet két hajója Sir John Franklin vezetésével elindul, hogy felderítse az északnyugati átjárót. A sorozat eredeti nyelven, magyar felirattal a világpremierrel egy időben március 27-én hajnali 3 órakor is látható lesz.

amc_tavaszi_premierek_2018_2.jpgMorgan (Lennie James) új csapatban folytatja (fotó: AMC)

Április 16-án, a világpremierrel egy időben hajnali 4 órakor eredeti nyelven, majd pedig aznap este, 23 órakor magyar szinkronnal is képernyőre kerül a Fear the Walking Dead legújabb, negyedik évadának első epizódja. Az új részek különlegessége, hogy a történet során először, összeér az anya- és testvérsorozat, hiszen a Fear the Walking Dead egyik új szereplője a The Walking Deadből már megismert Morgan (Lennie James) lesz. Morgan ugyanis csatlakozik a Kim Dickens alakította Madisonék csapatához.

Az AMC harmadik premierje az Into the Badlands harmadik évada lesz, mely április 26-án, csütörtökön 22.45-kor indul magyar szinkronnal. A szezon a világpremierrel egy időben, április 23-án, hétfő hajnali 4 órától eredeti nyelven magyar felirattal is látható lesz. A sorozat folytatása hosszabb lesz, mint a korábbi etapok. Jó hír tehát a rajongók számára, hogy ezúttal tizenhat friss epizódot láthatnak majd.

A magyar AMC a három országos premierrel egy időben kódolatlanul érhető majd el több szolgáltató kínálatában. A UPC Direct előfizetői március 26. és április 30. között, a Magyar Telekom és a Vidanet ügyfelei április 1-30. között, míg az Antenna Hungária nézői április 16. és 29. között követhetik figyelemmel korlátlanul az AMC műsorkínálatát.

A Magyar Telekom és a UPC előfizetői emellett on-demand felületen is elérhetik a fenti három premier sorozatot, valamint utóbbi ügyfelei március elsejétől, míg előbbieké májustól HD minőségben is élvezhetik az AMC műsorait.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása