Magyarul is bemutatkoznak az Állítólag... új házigazdái

2018. március 20. - Jasinka Ádám

Az Állítólag... az egyik legnépszerűbb tudományos "valóságshow", mely tizenhárom éven keresztül, 2003-tól 2016-ig jelentkezett új adásokkal. Adam Savage és Jamie Hyneman tudományos szakértelme jókedvű kíváncsisággal és találékonysággal párosult a műsorban, melyben a legkülönfélébb mítoszokról, legendákról rántották le a leplet - vagy éppenséggel bebizonyították, megtörténhettek.

allitolag_uj_evad_2018.jpgJon Lung és Brian Louden, az új mítoszírtók (fotó: Goodwill Communications)

Az Állítólag... bár jól ismert formájában már véget ért, a Discovery Channelnél úgy döntöttek, hogy új házigazdákkal mégis folytatják a műsort. Arról pedig, hogy kik lettek az új mítoszírtók, egy reality verseny keretében döntöttek 2017 elején. A műsor két nyertese Jon Lung és Brian Louden lett, akik vezetésével tavaly ősszel debütált a megújult Állítólag... az Egyesült Államokban, hazánkban pedig március 20-án, tehát ma este láthatják először a nézők az új mítoszírtókat.

A hazai Discovery Channel műsorán keddenként 20 órától képernyőre kerülő új Állítólag... évadban a házigazdák zseniális módszerekkel, elképesztő szakértelemmel választják el a tényeket a fikciótól. A mítoszírtók új generációja újabb kérdéseket vesz górcső alá, hogy kiderítse mi is az igazság a sokszor kétes, sokunkat foglalkoztató ügyekben.

Megjegyzés: Mint az egyik olvasónk jelezte, az Állítólag... ezen évada pár hónapja már látható magyarul a Discovery Science-en, szóval a Discovery Channeles premier csak csatornapremier lesz.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása