Most hétvégén újra képernyőre tűzi a Feriha első részeit a TV2

2018. március 14. - Jasinka Ádám

Március 6-án indult a TV2-n a befejeződő Bosszú vagy szerelem helyén a Feriha című török sorozat. A szegény családból származó, de többre hivatott lány történetét csakis hétköznap délutánonként követhetik figyelemmel a nézők, ugyanis a tévéadó se éjjel, se délelőtt nem ismétli meg a sorozatot. Azok számára, akik esetleg lemaradtak a Feriha első részeiről és még nem tudták pótolni, most jó hírrel szolgálhatunk.

feriha_ismetles.jpg

A TV2 ugyanis a hosszú hétvége alatt minimaratont tart a Feriha eddig bemutatott epizódjaiból. Március 17-én, szombaton 14 órától egymás után megismétlik a sorozat első négy részét, majd március 18-án, vasárnap 13 óra 45 perctől az ötödik-hatodik-hetedik epizódokat tűzik ismét képernyőre. A következő heti műsortervekben nem szerepel több hétvégi ismétlés, ezért úgy tűnik, ez csak egyszeri alkalom lesz.

Tarts velünk a Facebookon is!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása