Nagyon hosszú Konyhafőnökkel megy neki A Piramisnak az RTL Klub

2018. március 14. - Jasinka Ádám

Legutóbb februárban írtunk arról, hogy átalakul az RTL Klub hétköznap esti műsorkínálata. Akkor a Fókusz, mely korábban kikerült a főműsoridőből, visszakerült a Híradó mögé és ott látható jelenleg is. Ez azonban nem sokáig marad így. A múlt héten ugyanis kiderült, hogy március végén indul A Konyhafőnök legújabb szezonja, és várható volt, hogy nem csak remek fogásokat, hanem megváltozott étlapot is hoz magával.

rtlklub_musorvaltozas_2018_marcius1.jpgA Konyhafőnök megújult zsűrije munkában (fotó: RTL Klub)

Március 26-tól - idén meglepően sokadjára - új műsorrend lép érvénybe az RTL Klubon. A legnagyobb változást A Konyhafőnök érkezése és A Fal ezzel párhuzamos távozása jelenti. Sebestyén Balázs vetélkedője egy-két alkalmat leszámítva nem tudott jobb nézettséget hozni a TV2 műsorán látható A Piramisnál, így talán ez is közrejátszhatott abban, hogy míg utóbbihoz újabb adásokat forgatnak, előbbi felvételeit már befejezték.

A megújult ítészcsapattal érkező A Konyhafőnök évadnyitó adása március 26-án, hétfőn 19 órától lesz látható az RTL Klubon. Ez azt jelenti, hogy a Fókusz ismét a Híradó elé kerül és 17 óra 25 perckor fog kezdődni hétköznap délutánonként. Az RTL-es gasztroreality pedig hétfőtől péntekig minden este 2 órán keresztül adásban lesz.

tv2_marcius15_piramis.jpgVajon A Konyhafőnök lefőzi Stohl András vetélkedőjét? (fotó: TV2)

Volt már arra példa, hogy A Konyhafőnök adásai extrém hosszúak voltak, de szinte sosem az évad elejétől fogva, hanem csak a középdöntő környékén nőtt meg a műsoridő. Így viszont - hacsak addig nem változtat a TV2 - A Konyhafőnök és A Piramis pontosan egymással egy időben lesz képernyőn.

rtlklub_musorvaltozas_2018_marcius2.jpgBarátok közt (fotó: RTL Klub)

A hosszú adásoknak köszönhetően a Barátok közt kezdési időpontja szinte nem is módosul, hiszen 21.00-ról csak 21.05-re változik március 26-tól. Az Éjjel-Nappal Budapest is csupán öt perccel kezdődik majd később: 21 óra 45 perctől lesz majd látható. A hosszú Konyhafőnök legnagyobb vesztesei az RTL Klub késő esti sorozatainak azon nézői, akik nem felvételről, de még csak nem is az RTL Moston keresztül követik figyelemmel a műsorokat, hanem a tévében.

A heti produkciók (CSI: A helyszínelők, Házon kívül, Szulejmán és Halálos fegyver) ugyanis 23 óra körül fognak kezdődni.

Az RTL Klub esti műsorrendje március 26-tól:
18.00: Híradó
19.00: A Konyhafőnök
21.05: Barátok közt
21.45: Éjjel-Nappal Budapest
22.55-től: Sorozatok/magazinműsorok/filmek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása