Érkezik a Konyhafőnök Szuperdöntő

2018. március 11. - Jasinka Ádám

Nemrég jelentette be az RTL Magyarország, hogy március 26-án, hétfőn este indul népszerű gasztrorealityje, a Konyhafőnök vadonatúj évada. A sorban ötödik etap, melyben civileknek kell lefőzniük egymást a fődíjért, azonban nem lesz teljesen szokványos. Az évad különlegessége, hogy visszatérhetnek egykori versenyzők, akik egy külön héten, a Szuperdöntőn mérik össze tudásukat.

akonyhafonok_2018_szuperdonto.jpg

A Szuperdöntőn tíz egykori középdöntős vehet részt. Az interneten lehet szavazni március 10. és 20. között arról, hogy mely korábbi játékosok térhessenek vissza. Erre a linkre kattintva és szavazva ti is beleszólhattok abba, ki kapjon egy újabb esélyt. A Szuperdöntő különlegessége, hogy győztese, akárcsak a műsor nyertese, 10 millió forinttal lesz gazdagabb.

A Konyhafőnök új adásaiban már nem Wossala Rozina és Sárközi Ákos, hanem Gáspár Bea és Rácz Jenő lesznek Fördős Zé ítésztársai.

Forrás: SorozatWiki

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása