Alig két hónap után megszűnik Friderikusz rádióműsora

2018. március 10. - Jasinka Ádám

Január elején derült ki, hogy az ismert hazai televíziós személyiség, Friderikusz Sándor, akit műsorvezetőként és zsűritagként megannyi produkcióban láthattunk már, hosszú szünet után visszatér - ám nem egy tévécsatornához, hanem egy rádióhoz. Friderikusz Vasárnap című műsora a hét utolsó napján délelőttönként jelentkezett a Music FM-en, azonban alig két hónappal az indulását követően befejeződik.

friderikusz_sandor_megszuno_musor.jpgFriderikusz Sándor (fotó: RAS archívum)

A 24.hu-nak nyilatkozott a rádiót üzemeltető Prodo Voice Studio Zrt. vezérigazgatója, Kiss Anikó, aki elmondta, hogy: "Mostantól vasárnap délelőttönként 9 és 12 óra között visszatér az éveken át megszokott, zeneközpontú műsorstruktúra. A Music FM teljes stábja sok sikert kíván a Friderikusz Vasárnap című műsor esetleges folytatásához, mivel van létjogosultsága egy olyan adón, amelyhez műsorstruktúrájában, arculatában és hangzásában illeszkedni tud."

Friderikusz műsorában minden héten bemutattak egy, az életművével figyelemre méltó, de kevéssé ismert embert, akivel átbeszélték az adott hét érdekes híreit. Emellett helyet kapott benne a zene és félórában a hallgatók bármilyen problémájukkal kapcsolatban telefonálhattak, melyekre Friderikusz igyekezett válaszolni - összegzi a hírportál.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása