Újabb sorozatokkal bővült a FOX online műsortára

2018. március 03. - Jasinka Ádám

Pár hete érkezett a hír, hogy április végétől már nem lesz jelen hazánkban a FOX tévécsatorna. Többek között azért is volt meglepő a bejelentés, mivel február elsején indította el a csatornát üzemeltető vállalat hazánkban FOX+ nevű online videós szolgáltatását, melyen több műsoruk is elérhető magyar nyelven.

harmasosztas_foxplus2.jpg

A felület azonban a tévéadó megszűnése után is elérhető marad, sőt havonta újabb és újabb címekkel frissül a kínálata. A kezdő "csomagban" megtalálhattuk a The Walking Dead első hét szezonját, a Légiót, a Da Vinci démonait és a Dr. Chance-t is. Március elsején ezek mellé pedig újabb sorozatok kerültek fel.

A csatornától megtudtuk, hogy a FOX+ kínálatának része lett ettől a hónaptól kezdve az X-akták és az Amerikai fater első három évada, elérhető vált az Amerikai Horror Story, a Foglalkozásuk: Amerikai és a Különvélemény első szezonja, valamint a Dr. Csont első négy etapja is magyar szinkronnal. A kínálat pedig április 1-től tovább bővül majd.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása