A mi kis falunk gyártójánál folytatja a Comedy Central egyik vezető szakembere

2018. március 02. - Jasinka Ádám

A Comedy Centralon futó Tömény történelem és a Készhelyzet, az RTL Spike-on látható Pumpedék című reality, valamint többek között még az utolsó három Viva Comet. Ezeken dolgozott Móré Annamária, a Viacom produkciós vezetője, aki hat és fél év után távozik az előbbi csatornákat is üzemeltető cégtől - tudta meg a SorozatWiki.

tavozik_more_annamaria2.jpg

Móré Annamária felelt a vállalat magyar tartalmai mellett a román és cseh saját gyártásokért is, márciustól azonban A mi kis falunkat és a Korhatáros szerelmet is gyártó ContentLab & Factorynél folytatja pályafutását.

"Egy olyan új fikciós projektünk kapcsán kezdtünk el Annamarival gondolkodni, ami megvalósulás esetén igazán izgalmas szakmai kihívás valamennyiünknek. Márciustól a projekt előkészítésében és fejlesztésében dolgozunk együtt" - nyilatkozta a SorozatWikinek Hámori Barbara, az utóbbi idők legnézettebb hazai fikciós sorozatát gyártó ContentLab vezető showrunnere.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása