Nemsokára pár napos szünetre megy majdnem mindegyik török sorozat

2018. február 28. - Jasinka Ádám

A naponta adásba kerülő sorozatok és saját gyártású produkciók egyfajta állandóságot jelentenek a hétköznap estékben, melyet az ünnepek megtörnek. Ugyanis ilyenkor akárcsak a munka- vagy iskolarendben, úgy a tévében is "pihenőt" tartanak. Bár az utóbbi időben nem sokszor küldték szünetre török sorozataikat a tévécsatornák - a Végtelen szerelem karácsonykor is látható volt - most mégis pihenőre vonulnak.

nemzeti_unnep_torok_sorozatok.jpg

Március 15. idén csütörtökre esik, ezért a tévéadók műsoraikban négy napos hosszú hétvégét tartanak, és zömében családi filmekkel és vígjátékokkal készülnek. Ez alól kivétel a TV2, ahol 15-én és 16-án is adásba kerülnek a saját gyártású produkciók. Ellenben a délután vetített napi szériák már náluk sem lesznek láthatóak, ahogyan az RTL Klubon és a Duna Televízió műsorán sem.

A március 6-án induló, tehát a nemzeti ünnepre már futó Feriha, a vele egy időben vetített Elif - A szeretet útján, valamint a Végtelen szerelem március 14-én látható részei után négy napon keresztül nem jelentkeznek majd új epizódokkal. A három török széria történetének folytatására március 19-én hétfőn, a szokott időpontokban kerül sor. Szulejmánt ezek a mostani szünnapok nem érintik.

Tarts velünk a Facebookon is!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása