Kiderült, A mi kis falunk helyén indítja új sorozatát az RTL Klub

2018. február 28. - Jasinka Ádám

Tavaly ősszel érkezett a hír, hogy vadonatúj fikciós sorozaton dolgozik az RTL Magyarország. A Der Lehrer című német produkció alapján Nagy Ervin főszereplésével forgatott széria A tanár címet viseli és ma kiderült, hogy a premierje óta hatalmas sikerrel futó A mi kis falunk helyén indul tavasszal. A tanár első epizódja március 31-én, szombaton 20 órakor lesz az RTL Klubon.

atanar_premier2.jpgNagy Ervin (fotó: Horváth Péter Gyula)

atanar_premier1.jpgFotó: MűsorVízió

Az indulás hivatalos bejelentése várhatóan még odébb van, hiszen majdnem egy hónap múlva startol csak a sorozat. Az első óriásplakát azonban már megjelent, rajta a premier konkrét dátumával.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2018.02.28. 16:10:32

Király!

Én mondjuk A mi kis falunk fináléjával vezettem volna fel.

Jasinka Ádám 2018.02.28. 16:23:01

@desmondwallace: Három részből három hozott eddig egymilliós nézettséget. Egyfelől bravúr lesz ha végig tartja és nem esik alá, másrészt a finálé után tényleg erős kezdést hozhatott volna. De lehet hogy így is nagyot nyit majd.
süti beállítások módosítása