Ötödik alkalommal díjazzák a hazai tévés teljesítményeket

2018. február 27. - Jasinka Ádám

Zsinórban negyedik alkalommal is Ördög Nóra lesz-e a legjobb női műsorvezető az újságírók szerint? Vajon A Nagy Duett ismét nyer, vagy most először egy RTL Klubos produkció lesz a legjobb nagyszabású showműsor kategória győztese? Március végén mindenre választ kapunk.

televizios_ujsagirok_dija_2018.jpg

Idén ötödik alkalommal adják át a 2014-ben megalapított, rangos szakmai értékmérőnek számító Televíziós Újságírók Díját. A március 28-án, a Pesti Vigadóban megrendezendő ünnepélyes gálaesten jelentik be, hogy a szakmédia szavazatai alapján melyek voltak a tavalyi év legjobb hazai tévéműsorai, és mely szereplők nyújtották a legjobb teljesítményt.

Az elismerést több kategóriában, a legfontosabb szak- és hírmédiumok vezető újságíróinak szavazati alapján ítélik oda. A Televíziós Újságírók Díjának grémiumában a 24.hu, a Hír7, az Index-Comment:com, a Kreatív, a Médiapiac, az Origo, a SorozatJunkie, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella-Epizód magazin és a Tvr-hét kapott helyet. Az esemény fő támogatója a NuMuvee Hungary Kft, televíziós műsorgyártó.

A kategóriákat és a jelölteket hamarosan bejelentik.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása