Sorozatmaratonnal is készül az egyik magyar kábeladó

2018. február 17. - Jasinka Ádám

Több, már idehaza is ismert és népszerű szériát tűz műsorára az elkövetkező hetekben az RTL Spike. A három csatornapremierből kettő hétköznap esténként lesz látható, az egyikből pedig mini sorozatmaratont tartanak.

rtlspike_18feb1.jpgAshi-nyesi és bandája

Február 15-től már az RTL Spike műsorán is megtaláljuk az Ash vs. Evil Dead című horrorvígjáték-sorozat epizódjait. A történet alapját a Gonosz halott-filmek adják, így a főhős itt is Ash, a félkezű (és keze helyén rendszerint láncfűrészt viselő) démonvadász, aki miután megidézte a szellemvilág legsötétebb erőit, megpróbálja helyrehozni hibáját. A sorozat első két évada dupla részekkel, minden hétköznap este, 22 órától látható.

A hónap utolsó hétvégéjén éjjel mini sorozatmaratonnal készül az RTL Spike. Február 24-én, szombaton 22 órától képernyőre tűzik egymás után a Fargo című - szintén film alapján készített széria - első évadának első öt részét, melynek így vasárnap hajnali három óra után lesz vége. A szezon utolsó öt epizódját február 25-én, vasárnap 22 órától vetítik, így a finálé hétfőn 3 óra után fejeződik be.

rtlspike_18feb2.jpgA vikingek harcra készek

A harmadik csatornapremier a Vikingek című történelmi ihletésű kalandsorozat lesz, melyben végigkövethetjük Ragnar Lothbrok híres viking vezér és népének történetét. A látványos csatajelenetekben és remek drámai fordulatokban gazdag széria március 2-tól hétköznap 22 órától lesz látható az RTL Spike műsorán.

Forrás: RedLemon

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2018.02.17. 16:20:10

Sajnos elég kevés a valódi premier ezen a csatornán.
süti beállítások módosítása