Két hétig nem lesz új rész az RTL premier sorozatából

2018. február 13. - Jasinka Ádám

Az év első hetében indult az RTL Magyarország kábelcsatornáján nem sokkal az amerikai premier után magyar szinkronnal az X-akták legújabb, sorban tizenegyedik évada. A külföldi és a magyar vetítés közelsége egy sorozatrajongó számára nagyon jó dolog, hiszen nem kell heteket vagy hónapokat (esetleg éveket) várnia az új részekre. Ellenben azt is eredményezi, hogy a hazai sugárzás függ, jelen esetben az amerikaitól.

xaktak_2018_szunet.jpgScully és Mulder picit pihennek (fotó: Cool)

Ezért kénytelen szünetet tartani az X-akták premier részeinek vetítésében az RTL Magyarország, mivel a tengerentúlon hat rész után pihentetik a szériát. A tíz részes tizenegyedik évad két hét múlva folytatódik, de addig sem maradnak a Cool nézői Mulder és Scully kettőse nélkül, ugyanis két minimaratont is tart a csatorna. Február 16-án és 23-án, péntek 21 órától újra képernyőre tűzik az eddig leadott három-három részt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása